vineri, 24 ianuarie 2014

APARIŢIA MAICII DOMNULUI, ÎN TIMPUL RUGĂCIUNII MELE !

                 Noapte de 25 iulie  2003, ora 0,05 !

Mă rugam la această oră, în genunchi fiind, mă rugam spunând  CREZUL şi când spuneam :

         ŞI  S-A  RĂSTIGNIT....(când brusc aud GLAS, care mă completează ): LUI  PONŢIU  PILAT  .....",
şi glasul dispare, iar eu îmi continui Rugăciunea în şoaptă, şi când am terminat de spus CREZUL,încep a mă ruga  MAICII  SFINTE . Moment în care , văd cu ochii închişi  în camera mea,spre Răsărit, O  LUMINĂ  albastră violet, care coborâse sub forma CERULUI pe care îl vedem ,şi în această LUMINĂ albastră violet a apărut  O altă LUMINĂ rotundă, LUMINĂ albă extrem de strălucitoare .Şi în acestă LUMINĂ ,aşezată ca pe UN  TRON înalt, stă PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU , îmbrăcată cu veşminte roşii catifelate, cu o frumoasă AUREOLĂ aurie, pe capul SĂU,ruptă ca din soare, cu CHIPUL  Ei  zâmbitor de MAMĂ ,prea Sfânt şi gingaş .
Eu am chemat-O în Rugăciunea mea, iar MAICA  DOMNULUI , a apărut de îndată , mă privea şi îmi zâmbea iubitoare, ca şi cum mi-ar fi spus....uite am venit, de ce m-ai chemat?
MAICA  DOMNULUI, era  ca şi din carne şi oase, vie,  şi O vedeam în Norul  de lumină albă, până la mijloc cu veşmintele-I roşii ,strălucitoare de LUMINA albă care O ţinea, şi cu MÂINILE  SALE, strânse la pieptul Ei, ca la Rugăciune.
 Pe Maica  Domnului, dacă o chemăm în Rugăciunile noastre, vom avea DOVADA VIE, că EXISTĂ şi că Rugăciunile noastre ,ajung la EA, ca apoi , MAICA  LUMINII, să le ducă  Fiului  Său şi Dumnezeului  nostru, IISUS  HRISTOS , MÂNTUITORUL  LUMII.
                  Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu