marți, 28 ianuarie 2014

ICOANA MÂINII ŞI GRĂDINA CU USCĂTURI , DIN CERUL SFÂNT ! IISUS , ERA ÎN DOUĂ LOCURI ÎN ACELAŞI TIMP !

                    9 Iulie 2004 ora 1,50 noaptea !

Ca întotdeauna, O LUMINĂ  albă, orbitor de strălucitoare ca un fulger, o simt cum îmi pătrunde în corp, din crestet şi până în vârful degetelor de la picioare. Această LUMINĂ mă face să tresalt de pe pat, ca pe nişte arcuri mari, şi astfel văd cu ochii închişi un interior de Biserică şi chiar mă aflu acolo, şi aud UN GLAS, care spune cu fermitate aşa :
                "PUNE  ŞI  PE  ĂSTA !
                  NEA  IOAN !
(şi un alt glas, spune ):
                  ICOANA  MÂINII !
                         ÎNŢELEGE "!

Şi văd dragii mei,acolo în SFÂNTA  BISERICĂ,câteva SILUETE în întuneric , care aşezau pe pereţii interiori ai SFINTEI  BISERICI, câteva ICOANE, le asezau ca si în cui.
Văd în întuneric, DOUĂ  MÂINI rozii, ca si din carne si oase, care intinde ceva unei siluete, care aseza ICOANE pe perete, îi dă ceva care să pună exact pe CHIPUL  LUI  IISUS  HRISTOS, pictat mare pe peretele Bisericii.
Era ceva ca un tablou, O ICOANĂ, care doar acoperea CHIPUL MÂNTUITORULUI şi nu reprezenta decât o umbră ,atât cât să acopere total CHIPUL  LUI IISUS  HRISTOS, pictat pe acest perete dinspre Apus.
Acum, vedeam strălucind ca UN SOARE, deşi era întuneric în SFÂNTA  BISERICĂ, eu vedeam pe MÂNTUITORUL aşezat pe UN TRON înalt ,în acea pictură, cu veşminte roşii-albastre catifelate, şi care ÎŞI ţinea MÂÎNILE  SALE SFINTE, pe ambii genunchi . Mâna SA stângă pe genunchiul stâng, iar cea dreaptă pe genunchiul drept. Toată această dumnezeiască MINUNE, mi-a fost adusă mai aproape de mine, precum imaginea la tv, şi astfel am văzut că era IISUS  HRISTOS , pe TRONUL  SĂU, doar fără cap, fără CHIP !
Aud din nou GLAS, care spune aşa :

            "ICOANA   MÂINII  !
                   ÎNŢELEGE !!!"

Şi am înţeles că, orice-ar fi voi apăra cu preţul vieţii mele, tot ce înseamnă CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU !
ICOANA  MÂINII, există undeva, pe undeva, eu nu ştiu ce înţeles are, dar simt că este făcută cu preţul SÂNGELUI  DOMNULUI  nostru IISUS  HRISTOS !
Puţin mai târziu, ÎL  văd pe IISUS  HRISTOS , SUS în CERURI ,aşezat ca la o masă lângă mulţi oameni aşezaţi şi ei la aceeaşi masă cu IISUS. MASA  era aşezată ca într-o grădină mare, ca într-o Livadă mare, în care toţi pomii erau uscaţi şi goi.
MASA era separată de copacii uscaţi şi goi, era mai la un colţ. Dar în mijlocul grădinii uscate, a livezii uscate, se afla  O  SFÂNTĂ  CRUCE , mare şi înaltă, pe care era răstignit ca si în carne şi oase, IISUS  HRISTOS.
Mântuitorul era în acelaşi timp şi pe CRUCE  RĂSTIGNIT şi la masă cu mulţi oameni. La masă aşezaţi ca la mare sfat. 
Dragii mei,un sfat din inimă şi din suflet, vă dau şi eu : CREDEŢI  ÎN  IISUS  HRISTOS, ŞI  VĂ  ÎNCHINAŢI  LUI  ŞI  MAICII SFINTE, căci cu adevărat S-a lăsat răstignit pentru ca noi să fim izbăviţi de păcate.
                               Cu dragoste şi preţuire, Maria.

              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu