joi, 23 ianuarie 2014

MAICA DOMNULUI , ERA DEASUPRA PATULUI MEU , APOI DIN CERUL ALBASTRU A APĂRUT , DUMNEZEU TATĂL , DUMNEZEU FIUL ŞI LUMINA ALBĂ ORBITOARE, A DUHULUI SFÂNT !

            23 Ianuarie  2014 , ora 6,10 dimineaţa !

Eram trează şi stăteam în pat cu ochii închişi, gândindu-mă la ceea ce văzusem cu ajutorul LUI  DUMNEZEU mai devreme,adică acel ASTEROID ce cădea din Cer.
Văd dragilor cu ochii închişi, eu aşa văd mai bine, văd UN CER ca de noapte senină şi pe CER, ca si dincolo de plafonul camerei mele, care nu mai exista, văd cum iese din interior spre exterior, O LUMINĂ albă strălucitoare, care a luat forma UNUI  OVAL, alb-gălbui extrem de strălucitor.
În acel OVAL la vertical , apare ca din adânc PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU. Are un veşmânt alb ca lumina,peste care ,mai avea ca o pelerină verde de smarald, iar pe cap avea o mătase albă, ca o eşarfă. Maica  Domnului, nu avea PRUNCUL  în braţe. Aşa cum eu O vedeam din crestet până la jumătate, era cu MÂINILE  Ei, strânse ca la Rugăciune.
MAICA  DOMNULUI, strălucea de lumină în ovalul alb-gălbui strălucitor. Era foarte tânără şi cu UN CHIP viu şi DUMNEZEIESC de frumos şi luminos. MAICA  DOMNULUI, m-a privit, mi-a zâmbit şi parcă mi-ar fi spus....uite şi EU mă rog, roagă-te şi vei reuşi prin Rugăciune.Aşa am înţeles din privirea şi zâmbetul Ei, de MAICĂ  A  LUI  DUMNEZEU şi a noastră a tuturor ,şi a celor vii, şi-acelor plecaţi la viaţa veşnică.
Aud Glasuri ca de Îngeri care cântau MAICII  DOMNULUI  aşa :

                  "MĂICUŢĂ  SFÂNTĂ,
                   MĂICUŢĂ  SFÂNTĂ "!

Clipă în care exact ca si în SFANTA  ICOANĂ a PREA  SFINTEI TREIMI, într-o LUMINĂ albă orbitoare, apare UN  TRON înalt şi pe tron stând aşezat ,era ÎNSUŞI  DUMNEZEU  TATĂL, care avea de-a dreapta SA, pe FIUL  LUI  MULT PREA  IUBIT, IISUS  HRISTOS, DOMNUL  ŞI  DUMNEZEUL  NOSTRU.
LUMINA  ALBĂ ,orbitor de strălucitoare ce venea de deasupra TATĂLUI  CERESC şi al FIULUI  SĂU, mi-a arătat că, în spatele TATĂLUI şi FIULUI, stăteau în picioare şi cu veşminte lungi, TREI  SFINŢI !
Un Glas puternic spune aşa :

            "SPUNE-I  CÂT  AI  ÎNDURAT  , CA  SĂ  TE  IERTE "! 

Iar în clipa următoare, totul a dispărut ca prin topire.
Dragii mei, la CARTEA  SFÂNTĂ  se spune că pe DUMNEZEU  nu L-a văzut nimeni vreodată dintre oameni. Eu L-am văzut pentru că aşa a voit EL, ca să mi se descopere.Fiecare dintre noi poate vedea pe DUMNEZEU, pe MAICA  SFÂNTĂ, dacă avem CREDINŢĂ ŞI DRAGOSTE fără margini.
Schimbaţi-vă fraţilor modul de viaţă, dăruiţi dragoste semenilor, alungaţi ura şi tot ce este rău în inima şi-n sufletul vostru ,şi ÎL veţi vedea şi voi pe DUMNEZEU.
                         Cu dragoste şi preţuire, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu