joi, 23 ianuarie 2014

CUTREMURUL A VENIT !!! CUTREMURUL ANUNŢAT DE MINE PE 19 IANUARIE , A AVUT LOC ASTĂZI 23 IANUARIE 2014 !

            AZI  23  IANUARIE  2014 , ora 8,16 !

                 CUTREMUR  DE  4 , 8  GRADE
                            ÎN  VRANCEA !

Dragii mei, scriam pe 19 ianuarie 2014, de UN  CUTREMUR  mai mare, care ne va zgâlţâi mai serios. Şi iată că astăzi 23 ianuarie  2014, după doar 4 zile, CUTREMURUL  A  VENIT !
Citiţi articolul  CUTREMURrrrrrrrr,din 19 ianuarie 2014 şi vă convingeţi !
O să vă spun cum s-a simţit CUTREMURUL !
Eram la calculator, stăteam pe canapea şi voiam să scriu. Aud UN  HURUIT puternic din adâncul pământului venea, cred ca a fost mai la suprafaţă CUTREMURUL , nu prea din adancul adâncului, şi simt cum patul, camera cu totul se clatină usor, ca o oala in care clocoteste ceva. Apoi HURUITUL s-a intensificat şi a inceput cu zgomote precum copitele unui cal la galop şi se legăna pamântul ca o sita in mâna noastră când cernem făina. Apoi pentru o fracţiune de secundă am crezut că s-a oprit, dar CUTREMURUL a început si mai tare, atât de tare incât Monitorul meu de pe birou, era să cadă pe spate. A durat circa 3 sec.si această a doua repriză, apoi simţeam sub picioarele mele cum Pământul se scutura uşor şi mărunţel. 
Dragii mei, vă mai îndoiţi de toate câte scriu ??? Iată încă  O  DOVADĂ în plus, că toate câte scriu nu sunt de la mine, ci de la DUMNEZEU, de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT !
Să credeţi cu toată fiinţa in BUNUL  DUMNEZEU şi in MAICA  DOMNULUI fraţilor ! Bucuraţi-vă că v-a descoperit DUMNEZEU acest Blog, in care eu scriu CUVÂNTUL SĂU, ADEVĂRUL SĂU, aşa cum mi-L spune mie nevrednica si păcătoasa de mine. Spuneţi şi altor semeni, cunostinte sau prieteni ,că DUMNEZEU  EXISTĂ şi să intre pe acest Blog si să se convingă.
                                    Cu dragoste şi preţuire,                                                                 Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu