vineri, 31 ianuarie 2014

MAICA DOMNULUI ÎN GENUNCHI ŞI UN EXTRATERESTRU FERICIT , DE TOT CE SE ÎNTÂMPLA LÂNGĂ EL !

5                                               31 Ianuarie  2014, ora 14, 25 !

Dragii mei, în minutul anterior în care scriam aici pe Blog, ochii mi se închid singuri, degetele-mi sunt pe tastatură, şi brusc O LUMINĂ albă, topeşte întunericul din faţa ochilor închişi, şi văd SUS în Ceruri, un alt CER decât acesta pe care îl vedem noi, UN CER violet catifelat, ca o noapte transparentă, UN CER fără de asemănare.
 Văd O  LUMINĂ albă strălucitoare ,ca două aripi de Porumbel , ARIPI care se miscau ca si în zbor, apoi O  văd pe MAICA  DOMNULUI , cu veşminte  grena catifelate, în genunchi cu faţa spre Răsărit şi cu mâinile  strânse ca la Rugăciune.
În dreapta MĂICUŢEI , puţin mai la distanţă văd un pătuţ oval, strălucitoar ca LUMINA Soarelui, apoi acest pătuţ oval ca de Soare, îşi ia forma unui pătuţ firesc ,de copil mic, cu picioare joase pătuţul şi cu părţi laterale din pânză albastră la marginea căruia SUS, de jur împrejur se aşezase  O  LUMINĂ albă orbitor de strălucitoare, care contura forma pătuţului dreptunghiular. Măicuţa întoarce capul spre pătuţul cu margine de LUMINĂ, aşa cum era în genunchi , priveşte de la distanţă spre pătuţ, apoi revine cu faţa la Răsărit şi se roagă în continuare.
UIMIREA  MEA, acum urmează !
În faţa a toate câte am văzut şi scris aici, ca şi într-o lumină aurie uşor umbrită, apare bucuros UN EXTRATERESTRU. 
Doar capul viu, şi oval, cu ochii oblici şi mari ,negri şi lucioşi, şi cu acea dungă din frunte care se transformase în lumină aurie-roasiatecă si cu gura rombică la orizontal; gură secţionată in două, de lumina  aurie rosiatecă, ce venea dintre cei doi ochi .EXTRATRESTRUL ,strălucea în lumina albastră violet, din spatele lui, unde se afla MAICA  DOMNULUI în genunchi şi pătuţul de copil cu margine de lumină albă.
Am tresărit puternic văzând această " combinaţie",
EXTRATERESTRUL a văzut uimirea mea, a simţit cum am tresărit când l-am văzut, mi-a zâmbit frumos şi a dispărut ca prin topire.
Iar eu, stau şi acum şi încerc să retrăiesc cele văzute în timp ce scriam la calculator.
Aşa cum vedem Soarele ,sau LUNA de pe CER, tot aşa şi acest SOI de EXTRATERESTRI sunt formaţi din ENERGII. 
Capul acesta oval, al EXTRATERESTRULUI, este ca si cum am vedea Soarele printre nori, aşa arată ca O LUMINĂ ce -si conturrează chipul ,cum voieşte, doar printr-o miscare a lumii, si gata, au si apărut.
 Aceste energii, aceste lumini dense,  de diferite culori,  îşi iau orice formă vor, şi dispar cât ai clipi din ochi.
Dragii mei, aşa cum este greu de crezut că EXTRATERESTRII există, şi mai greu este de explicat formele pe care le iau aceştia, şi culorile energiei din care sunt creaţi. Totul se schimbă cu viteza....luminii, sau cu viteza  sunetului .ESTE  DUMNEZEIESC  DE FRUMOS , ÎN  CERUL  ÎN CARE ÎMPĂRĂŢEŞTE  DUMNEZEU  ŞI  MAICA  DOMNULUI !
   Atunci când încerc să explic în cuvinte ,tot ce am văzut într-o fracţiune de secundă, mă înfior şi eu şi mă cutremur la propriu de toate aceste TAINE ,nevăzute în mod firesc, dar văzute de mine, pentru că ...aşa  se întâmplă ! Aşa este VOIA  LUI  DUMNEZEU !
                      Cu dragoste, MARIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu