joi, 23 ianuarie 2014

UN ASTEROID , VA CĂDEA CU FORŢĂ DIN CER , PE PĂMÂNT !

             23  Ianuarie  2014, ora 5, 15 zori de zi !

Dormeam la această oră, mai ales că m-am culcat după ora două.
Dar nu este după voia mea ,ci după VOIA  LUI  DUMNEZEU. 
O Lumină albă, orbitor de strălucitoare ,o văd în faţa ochilor închişi, m-a trezit ca printr-un şoc electric, am tresăltat puternic pe pat, si astfel văd cu ochii închişi UN  CER  ca un amurg, ca o dimineaţă devreme.
Din CER, cădea cu o viteză uluitoare în jos spre Pământ UN  BOLOVAN şlefuit, mare ca dimensiuni. Acest BOLOVAN, avea forma rotundă, dar cu polii turtiţi. Mai simplu de explicat, acum mi-a venit in minte, arăta ca şi fomă precum tablele de joc; acel joc in care se aruncă zarurile şi câstigi la table. Eu nu joc, dar am văzut tablele ,alături de piesele de Şah.
Deci, acest PIETROI, avea aceasta formă cu am explicat mai su, era gri-cenuşiu la culoare, şi avea la partea de sus, un şănţuleţ circular, săpat in piatra rotundă, şi la partea de jos avea acelaşi şănţuleţ circular săpat in el.
Dragilor, acest "BOLOVAN " pe care îl vedeam eu, era mare şi avea şi un nume . Citez UN GLAS, pe care l-am auzit :

             "UN  ASTEROID  ! (foarte uimit şi mirat glasul ),apoi un altul îi dă replica aşa :

         "E ATÂT  DE GREU  DE  PRICEPUT ? "

Şi văd cu ochii inchişi, acest CER ca o dimineaţă devreme, din care cădea cu o viteză uluitoare acest ASTEROID ,şlefuit cu o formă perfectă. Era deja ajuns la înălţimea pe unde zboară Elicopterele. Deci, ASTEROIDUL nu s-a dezintegrat in atmosferă. Ci va cădea pe Pământ aşa cum este el. 
Cât era de mare ??? Nu a; putea aprecia cu exactitate, dar era mare şi se îndrepta spre pământ cu partea plata , nu pe cant.,cu partea rotundă, circulară, ci cu partea turtită la poli.
Era foarte mare în înălţimea lui, şi nu prea mare in circumferinţa lui. Aşa cum arată cimentul din sac, exact aşa este la culoare acest ASTEROID.
                            Dragii mei, 
Cu siguranţă vom auzi într-o zi că, UN  ASTEROID, sub această formă se îndreaptă cu viteză uluitoare spre pământ.
Noi nu putem face nimic, ca să oprim aceste fenomene,dar putem să ne intoarcem la CREDINŢĂ cu toată fiinţa noastră şi să IUBIM PE DUMNEZEU ŞI MAICA  DOMNULUI, cu toată inima noastră şi din tot sufletul nostru.
                    Cu dragoste, MARIA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu