luni, 27 ianuarie 2014

ATENŢIE !!! IARNA VA FI FOARTE GREA ! URMEAZĂ VÂNT ŞI MAI PUTERNIC ! FUIOARE DE ZĂPADĂ DE 2 METRI ÎNĂLŢIME , FĂCEA VÂNTUL PUTERNIC !

             27  Ianuarie  2014 ,ora  3  dimineaţa !

Dormeam şi brusc mă trezeşte  O  LUMINĂ  ca un fulger alb, şi astfel văd cu ochii închişi  ,o stradă  pe care se circula foarte greu ,în condiţii de iarnă.
Văd două maşini, una mai mică, cum ar fi DACIILE  LOGAN, şi o alta mai mare, cum ar fi maşinile  de teren.
Ambele maşini aveau deasupra lor, zăpada  pe care o adunase de la ninsoare în timpul mersului. 
Vântul  bătea atât de puternic, încât această zăpadă, era ridicată  la circa DOI  METRI  deasupra lor, sub formă de caiere, sau fuioare. Sau mai bine spus, sub forma de vârtej, acele vârtejuri care se formează înainte de a porni UN TAIFUN puternic.
Cerul era de ziuă, dar foarte greu, încărcat de nori albi-gri de zăpadă, ca o ceaţă  densă arăta Cerul.
Aud  două Glasuri  distincte  între ele, care spuneau cu uimire aşa :

             "SĂ  NE  APERE "!!!
Apoi celălalt întreabă cu uimire în glas, si cu vocea-i tremurândă :
              "NE-ADUC  ACESTE  SITUAŢII ?
                ACESTE  SITUAŢII ? "

Şi vedeam caierele de zăpadă ce se formaseră deasupra maşinilor, de circa doi metri înălţime si care se ridicau cât mai mult ,se alungeau cât mai mult spre Cer. 
La bază acele fuioare de zăpadă erau late, iar pe măsură ce se ridicau ,făceau acele cercuri ,acele spirale din zăpada luată de vântul puternic, şi era ascuţite la vârf, precum UN CON de brad.
Dragii mei, vom avea O IARNĂ  foarte grea ,cu vifor mare, cu vânturi puternice. Nu numai la noi în ROMÂNIA ,ci şi în alte STATE din lumea asta mare.
        Dar cu CREDINŢĂ  şi cu mare Dragoste în DUMNEZEU  şi MAICA  DOMNULUI, vom trece cu bine si peste această situaţie, foarte grea de suportat.
                        Cu dragoste, MARIA
             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu