vineri, 24 ianuarie 2014

ŞI EXTRATEREŞTRII IUBESC PE DUMNEZEU !

         c                                           20  Mai  2002  zori de zi !

Eram trează şi mai stăteam în pat şi admiram cu ochii închişi, SFINTELE  ICOANE, din camera mea. Le vedeam ,cu rama ca si de lumină albă strălucitoare şi cu mijlocul auriu ca de Soare. Un auriu ce pulsa ca o inimă.
Dar la SFÂNTA  ICOANĂ cu MAICA  DOMNULUI şi cu PRUNCUL  IISUS în braţe, văd cu ochii închişi, în lumina  aurie din mijlocul ICOANEI  SFINTE, văd UN  ROMB maroniu, la verticală. 
Acest ROMB maroniu, se distanţează de la ICOANA  SFÂNTĂ, şi pluteşte până sub plafonul camerei mele.Se rostogoleşte o singură dată, se întoarce ca şi pe cealaltă parte ,şi acum am în faţa ochilor închişi, UN  EXTRATERESTRU, dar fără trup. Ci numai capul lui oval, cu acele orbite mari în care se mişcau ca două rotiţe, doi ochi  mari oblici, şi negri lucioşi de parcă ar fi fost daţi cu miere.Culoarea chipului amicului meu, era de un verde închis ,până la gri cenuşiu. Depinde de culoarea luminii cu, care ei se înconjoară .
M-a privit drept în ochi, şi văd cum dunga în relief, ce-i despărţea faţa ovală de sus până jos, în două părţi, se transformă din gri cenuşiu, în alb strălucitor ; şi acum acel alb ce-i desparte chipul in două, formează O CRUCE  albă, strălucitoare între cei doi ochi  negri şi lucioşi, care se învârteau iute, în orbitele-i mari.
EXTRATERESTRUL , avea acum O CRUCE albă în frunte sa. 
Deci fraţilor, şi EXTRATEREŞTRII  cred în DUMNEZEU şi iubesc CRUCEA  SFÂNTĂ a LUI  HRISTOS !
EXTRATEREŞTRII, sunt O CERTITUDINE ! EI  EXISTĂ ,înafara Planetei Pământ, aşa şi cum noi existăm, înafara Planetei lor. Navele lor, îşi iau energia necesară, chiar din Soarele pe care noi îl vedem pe CER.
Dar acesta ,este un alt subiect pe care îl voi dezbate pe larg, atunci când voi găsi caietele, printre cele circa 2oo , pe care am scris de-a lungul anilor.
                                 Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu