duminică, 26 ianuarie 2014

ZĂPADA ERA ŞI PE PATUL OAMENILOR !

                          25  Ianuarie  2014, în timp ce scriam aici pe Blog.

Stăteam aici şi scriam pe Blog, în camera mea. Când brusc, ochii mi se închid fără voia mea, şi astfel văd UN CER  de noapte albastră, şi pe CER la Răsărit ,O  MÂNĂ  nevăzută scrie  O SINGURĂ  LITERĂ, mai în jos spre Pământ. Această LITERĂ, era  un  S mare, cu o coadă lungă până la Pământ.  S-ul  era de un alb orbitor de strălucitor şi se întindea pe un sfert din CERUL de la Răsărit.
Stele şi Lună, nu erau, dar strălucea  LITERA  S  , îngroşată, cât toate stelele şi Luna la un loc.
Puţin mai târziu, după doar câteva minute, am în faţa ochilor închişi  O CASĂ , şi in CASĂ, într-o cameră , oamenii  iau zăpada  şi de pe pat , şi de pe raftul bibliotecii, şi nu mai aveau unde să o stivuiască.
Aud UN GLAS, care cântă foarte frumos două versuri, de răsună şi Cerul şi Pământul ,citez :

            "ASEARĂ  PE  ÎNSERATE , 
              ASEARĂ  PE  ÎNSERATE, 
              IACA-I  DOMNULUI  DE  CARTE '!

Dragii mei, vedem cu toţii schimbările bruşte din viaţa noastră. Avem puterea de a schimba în bine toate acestea, numai prin CREDINŢĂ, DRAGOSTE ŞI NĂDEJDE ÎN DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI. Putem face aceasta, dăruind dragoste sufletească, semenilor noştri şi făcând fapte bune  zilnic.
Şi aşa , dăruind , vom dobândi ÎMPĂRĂŢIA CEREASCĂ.
                    Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.

Un comentariu:

  1. Şi zăpada căzută din CER, a acoperit casele cu totul ! Iar oamenii aveau zăpadă şi pe pat şi pe mobilă. Şi iată cum s-a adeverit !

    RăspundețiȘtergere