marți, 28 ianuarie 2014

AM TRĂIT , MINUNEA TRANSFORMĂRII APEI , ÎN VINUL CEL MAI DE PREŢ !

                14  Iulie  2004, ora 5,56 dimineaţa !

Dormeam , dar un fulger de lumină mă trezeşte, si văd cu ochii închişi , Un Cer de ziuă ,şi sub Cer la umbra unui pom, văd O MASĂ obişnuită, pe care era aşezată frumos O Căniţă.
Mi se spune în gândul meu, că trebuie să mă apropii şi mai mult de masă. Îndrumată pas cu pas ,de  o persoană din dreapta mea, ca o siluetă  în veşmânt alb, ajung lângă masă şi văd o sticlă cu apă minerală, apa pe care ,eu o beau acasă în fiecare zi.
Silueta de lângă mine, îmi spune fără cuvinte, în gândul meu, îmi spune să torn apă în cană şi să beau. Fac întocmai şi duc cana la gură; gust puţin şi constat că e apă. Ţin cana cu apă în mâinile mele, şi mi se spune să beau din nou . Beau mai mult din căniţă şi cu uimire , îmi spun gândul meu, că este VIN ! Cum se poate să fie VIN, dacă eu am pus apă din sticla de pe masă şi am gustat şi era apă; aşa mă întrebam eu în gândul meu.
Iar Silueta în veşmânt alb, a cunoscut gândul meu şi mi-a răspuns cu al SĂU GLAS :

                "VINUL  ĂSTA , DACĂ  N-AR  FI .... 
                   TARE  N-AR  MAI  MIROASE  A  SCĂRI "!

Da, dragii mei, am trăit  O MARE  MINUNE ! 
Transformarea APEI în VIN, ca la NUNTA  GALILEII, când MAICA  DOMNULUI, L-a rugat pe IISUS ,ca să facă ceva ,deoarece nuntaşii nu mai aveau vin.
Iar IISUS  HRISTOS, a pus să se umple 6  vase mari cu apă, a privit în sus, la TATĂL  CERESC, S-a rugat şi apoi, a binecuvântat apa din vase, moment în care apa s-a transformat în vin. Şi a fost PRIMA  MINUNE  făcută de IISUS  HRISTOS, în văzul tuturor !
Şi m-am bucurat şi am plâns de bucurie, şi am rămas uimită, de clipele pe care DUMNEZEU mi le-a îngăduit a le trăi!
Aşa cum mi se întâmplă deseori, când MINUNE după MINUNE, TAINĂ  după TAINĂ ,îmi sunt descoperite de DUMNEZEU ,mie roabei SALE şi păcătoasa de mine !
                      Cu dragoste şi preţuire,
                                           Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu