luni, 27 ianuarie 2014

UN OZN , CARE M -A VIZITAT ÎN ACEASTĂ SEARĂ !

                              27 Ianuarie  2014, ora 21 !

Da, fix  21 ! În această seară în timp ce scriam aici pe Blog, tresar puternic ca la un şoc electric, ochii mi se închid câteva clipe,şi astfel văd cu ei închişi, plafonul  camerei mele, în care mă şi aflu în aceste momente, UN  OZN !
Auzeam UN  BÂZÂIT  puternic, de parcă ar fi fost un roi de albine, apoi ca la un fulger alb, văd deasupra mesei la care scriu, văd cu ochii închişi, UN  OBIECT  luminos, auriu  ca de Soare, ce stătea în plafonul camerei.
Acest OZN, avea forma  a două farfurii asezate una peste alta cu gura in jos. Adica cea dedesupt, ca o farfurie normală ,pe care o acoperim cu o alta de aceeaşi mărime, astfel încât are forma unui DISC.
Acest OZN, era cu aceleaşi CERCURI, sau şănţuleţe circulare ,pe care erau prinse LUMINIŢE  GALBENE, mici şi multe tare, şi cu strălucire  ca de Soare. 
La distanţă mai mică, în dreapta mea şi în stânga  OZN-ului  ,era  O  RAZĂ  ascuţită, tăioasă, pe care erau aceleaşi LUMINI GALBENE, ca nişte  stele rotunde ,de mărimea unei  nuci.
Deci, auzeam bâzâitul strident şi asurzitor, vedeam OZN-ul în plafonul camerei mele, care tocmai îşi întinsese acea RAZĂ, ce era cât jumătatea de plafon ca şi lungime, şi pe care RAZĂ ce arăta ,ca o umbră densă, străluceau ca Soarele acele LUMINI  GALBENE rotunde , aşezate una lângă alta şi extrem de strălucitoare.
După cum vedeţi dragi mei, şi în timp ce eu am activitate, pot vedea şi auzi cele nevăzute şi cele neauzite. Cât despre OZN-ul care a uitat să-mi bată la uşă şi a dat buzna aşa în camera mea, sunt obişnuită cu ele, pentru că fac parte din viaţa mea de zi cu zi .
Era acel OZN care lasă acele CERCURI mari şi concentrice ,în lanurile de grâu, care şi-a întins RAZA, precum scara de la avionul care tocmai a aterizat.
                       Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu