miercuri, 29 ianuarie 2014

NU EXISTĂ REÎNCARNARE ! NU EXISTĂ VIEŢI VIITOARE ....!

                 29  IANUARIE  2014 , zori de zi !

Dormeam şi brusc mă trezeşte  UN GLAS, puternic care striga tare, precum SFANTUL  IOAN BOTEZĂTORUL în pustie , când pregătea  CALEA  VENIRII  DOMNULUI.
Tot aşa şi acest GLAS, puternic striga de răsuna şi Cerul Şi Pământul ,de m-a trezit şi pe mine, ca să aud si eu, si toată lumea, striga  aşa :

                 "NU  EXISTĂ  VIEŢI  VIITOARE !!!
                  ÎN  LUMEA  VIITOARE , NU  EXISTĂ  VIEŢI  VIITOARE "! 
Şi a repetat de două consecutiv aceste cuvinte, ca să se facă înţeles, apoi a adăugat :

                "ÎN  TESEN  LA  SANTA  MARIA "!

După care Glasul s-a pierdut ca un ecou.
Dragii mei, eu sunt doar mesagerul acestui Glas venit de Sus, şi nu am făcut decât să vă fac cunoscut, ceea ce mi-a transmis.
                 16 octombrie  2005 , zori de zi !

Mă trezesc  dar nu deschid ochii , şi aud UN COR ca de Îngeri, care cânta dumnezeiesc de frumos aşa :
              "NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU,  PREA  SFÂNTĂ  LUMINĂ...."! 
               ADĂUGĂM  GLASUL  TĂU , CARE  BINECUVINTEAZĂ  MOŞTENIREA TA "!

Clipă  în care văd pe solee, in SFÂNTA BISERICĂ , cum stă Preotul cu faţa spre noi, în stânga UŞILOR  SFINTE, văd O  SFÂNTĂ  ICOANĂ argintie , de dimensiuni mari care reprezintă pe MAICA  DOMNULUI.
Maica  Domnului înviază  pur şi simplu, acolo în SFÂNTA  Ei ICOANĂ, şi întinde MÂNA  SA  DREAPTĂ spre în faţă, înafara  SFINTEI  ICOANE.
Şi aud din nou, alt Glas care spune :

               DUMNEZEU  TOATE  I-A  DAT ŞI  TOATE  I-A  DUS   ! 
              CU   TOATĂ  VOINŢA  ŞI  CU TOATĂ  ÎNCREDEREA !
               MĂRIRE  ŢIE , DOAMNE  IISUSE  HRISTOASE "!
Şi am în faţa ochilor închişi, O  CLĂDIRE  mare şi învechită  de vremuri, cu pereţii albi şi foarte groşi. 
Aşa cu sunt şi astăzi multe clădiri cu pereţii groşi.
Dragii mei, ce pot să mai spun ? Minunile sunt cu noi, sunt întru  noi ,trebuie doar să deschidem ochii sufletului  şi să le vedem, să le trăim cu sufletul ,şi aşa ne vom ridica cu fiecare clipă şi treaptă cu treaptă spre ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU !
                               Cu dragoste şi preţuire, 
                                              Maria.



5 comentarii:

  1. Evident ca nu exista vieti anterioare sau reincarnare,viata anterioara celei care ne aflam acum este cea intraurerina,urmatoarea este cea de pe pamant,iar ulterior ne parasim trupul pt a ajunge un spirit care dupa faptele din aceasta viata va fi judecat in viata vesnica,de aceea noi invatam aici pe pamant despre Dumnezeu,despre tot ceea ce trebuie sa facem ca sa ne inaltam pe cate o treapta dincolo in etrenul vesnic,Maria asta face ne spune cum si ce ar trebui sa facem noi ca dincolo sa "beneficiem de o vesnicie confortabila",ceea ce Maria ne transmite este acelasi mesaj pe care il intalnim la orice om credincios.

    Asa ca nu are sens sa ne incarcam mintea cu posibilele reincarnari,sau vieti anterioare in care am fost alchimisti prin anul 1600...sau daca vrem sa traim dupa legea reincarnari sa ne asumam riscul unei vieti lipsite de profunzime.

    O zi buna!
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniela...si cum iti explici fantomele care bantuie in acest plan ?! si in Purgator sau iad ?! acolo cine se afla..?! cine devoreaza acele suflete ?! Se spune " ca din iad un suflet mai poate iesi , dar din Gheena niciodata..."Nu fii atit de sigura ca nu exista si alte incarnari...

      Ștergere
    2. Domnule Mihai,eu personal sunt convinsa ca un suflet care a trecut in nefiinta nu va mai reveni vreodata pe acest pamant sub orice alta forma fie om ,fie animal sau planta!
      Insa cred ca cei care sunt dincolo care au parasit acest trup lumesc,comunica cu noi prin diferte metode si diferite canale....Sunt tot la fel de convinsa ca si din Gheena iese un suflet fie el extrem de pacatos daca urmasii acelui suflet fac randuiala crestineasca pe acest pamant..Va rog sa cautati povestea celor 40 de liturghii,cum au inceput preotii sa faca cele 40 de liturghii pt sufleul celor mori si ce semnifica acestea si cum ajuta un suflet sa urce inca o treapta...
      Fantomele despre care vorbiti dumneavoastra din punctul meu de vedere evident sunt suflete a carui randuiala crestineasca nu s-a facut din diferite motive,sau sunt lasate cu voia lui Dumnezeu pt a se descoperii adevaruri lumesti.(cum ar fi crimele).

      Ștergere
  2. Trebuie inteles si printre rinduri "Nu exista vieti viitoare . IN lumea viitoare nu exista vieti viitoare" ?! Deci , ce trebuie sa intelegem ?! "IN lumea viitoare nu exista vieti viitoare" Evident ca exista REINCARNARE...exista reincarnarile sufletului pe linia lui genetica dar si reintrupari ale Spiritelor. Cine poate dovedi ca nu exista reincarnari..?!.aaa , poate de la un punct anume nu te mai poti reincarna sub nici o forma...ia ginditi va la acest fapt...! dEci eu zic ca e un mesaj f profund si nu trebuie luat orisicum....Poate nu se vor mai permite reincarnari...dar ce se intimpla in acest caz cu sufletele fantome ce bintuie diverse dimensiuni ?! unele SubTerane...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domule Mihai ma bucur ca am o companie in dezbaterea acestor subiecte,va respect punctul de vedere si probabil dreptatea va apartine,dar cautand prea multe raspunsuri de regula ne indepartam de esenta,spun acest lucru din propria mea experienta fara a judeca pe cineva.
      O zi buna!
      Daniela

      Ștergere