duminică, 19 ianuarie 2014

FRANŢA , VA FI ZGUDUITĂ DE UN CUTREMUR !!!

                      19  Ianuarie  2014, ora 6,40 !

                            Dragii mei ,

Chiar dacă veştile despre care scriu, sunt cutremurătoare, nu trebuie să ne temem! Acolo unde există CREDINŢĂ  ,NĂDEJDE  ŞI  DRAGOSTE, frica de ceva anume, fie şi de Cutremur, va dispărea !
Astăzi dimineaţă , după ce mă trezise ceva Dumnezeiesc de frumos despre care voi scrie, când mă întorc de la Sfânta Biserică, am auzit UN GLAS, care spunea foarte ferm :

            "FRANŢA  VA  FI  ZGUDUITĂ  DE  UN  CUTREMUR  "!

Şi în această clipă, eu mă gândeam la ceea  ce se întâmplă acum în Franţa cu PREŞEDINTELE şi iubitele sale. Îmi spuneam în gîndul meu, că va fi...
               UN  CUTREMUR  POLITIC .
 Dar UN  GLAS de Sus, îmi dă imediat replica la Gândul  meu , şi-mi spune :

                                       "NU !
                    UN  CUTREMUR  JIGNITIV,
                   CUTREMURrrr..........."! 

Şi glasul se opreşte, nu mai continuă.
Dragii mei, vedeţi şi ce cuvânt a folosit acest Glas - "JIGNITIV ", eu nu pot schimba sensul cuvintelor, nu am voie să fac asta, ci le scriu exact aşa cum le aud, sau le văd scrise.
Nu ne rămâne fraţilor, decât să ne rugăm la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI, ca să ne apere şi să ne ocrotească,, pe noi şi pe cei dragi nouă, şi pe toţi semenii noştri.
Aveţi CREDINŢĂ tare în MULT PREA  MILOSTIVUL  DUMNEZEU, faceţi fapte bune, dăruiţi dragoste sufletească şi veţi fi apăraţi şi ocrotiţi. 
                       Cu dragoste şi preţuire, Maria.

    

Un comentariu:

  1. interesant...ptr ca Franta nu este pe o falie tectonica din ce stiu , posibil sa gresesc. dar cutremure in acea zona mai rar. sa nu fie vorba de altceva la mijloc . un alt fel de cutremur. Cine stie ?!

    RăspundețiȘtergere