sâmbătă, 29 martie 2014

VIN AMERICANII ! RĂZBOIUL RECE ??? 11 ŢĂRI VOR FI IMPLICATE !

                                                       28  Martie 2014, ora 23,40 !

                                           Dragii mei,

În timp ce scriam aici pe Blog, la articolul anterior, brusc aud un glas, care poartă o convorbire cu un altul şi spunea aşa :

         1.          " Să nu se ştie !
           2.           De ce să nu se ştie ?
                        VIN  AMERICANII !
                        NE  VIN  AMERICANII !

Şi glasul repetă ,si striga încontinuu ,că ne vin Americanii.

                               Dragii mei,
Vă gândiţi şi voi la ce mă gândesc eu ?
Adică la o posibilă intervenţie  NATO, in RUSIA?
Nu ştiu mai multe , deci,nu ma pot pronunţa !
Aşa că, vom aştepta ca timpul să dezlege orişice Mister.
Şi iata ca un alt Glas, spunea ceva despre...

                CASCADA  NIAGARA ! (ca un anunţ striga încontinuu ):             CASCADA  NIAGARA  !!!

Vom vedea ce va fi dragilor, dar noi sa avem Credinţă şi Dragoste întru DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, si astfel vom fi cu sufletul împăcat că, am încercat si încercam cât putem, ca să împlinim PORUNCILE  DOMNULUI !
                                   Cu dragoste, Maria.

P.S. 
Iar în zorii zilei de 29 martie  2014,,ora 3,30 , mă trezeşte Glas, care spune ceva ce mi-a dat fiori la propriu ,citez :

                    "Totul  va fi în 11  Ţări ! 
                      11  Ţări  vor fi implicate !
                    În două mii un.....(şi glasul pare ca se gândeşte, apoi spune ferm ):
                              În două mii un....nouăsprezece !
                    Un " ne este Ţara "!

Am adăugat si aceste CUVINTE din zorii zilei de astazi 29 martie 2014, tot la acest articol, deoarece cred eu, sunt strâns legate de aceeşi îngrijorare.
Dragilor, nu voi incerca sa dezvolt aceste Cuvinte ! Ci vom astepta cu mare Credinţă şi cu mare Dragoste şi vom vedea ce va fi !
                      Aceeaşi  cu dragoste, MARIA.






                     

10 comentarii:

  1. Esti cumva schizofrenica? Auzi voci? Si asa vrei tu sa demonstrezi existenta lui D-zeu, scriind un articol idiot despre doua convorbiri pe care le-ai auzit in capul tau. Ce am inteles eu din astea doua randuri e ca nu ai toate tiglele pe casa si ar trebui s mergi urgent la medic. Desi e tarziu, mai raman putin pe site-ul tau fiindca m-ai facut curioasa in legatura cu celelalte postari din dreapta. revin apoi cu un com; poate o sa-mi cer scuze ca te-am jicnit sau poate ca o sa ma minunez inca odata de cat de nebuna esti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Angy ! Iti multumesc pentru cuvintele "frumoase ",pe care le spui la adresa mea ! Dar te asigur ca nu în mine lovesti, ci în CUVÂNTUL DUHULUI SFÂNT ! Chiar acum cînd incerc sa-ti raspund si nu stiam cum exact sa scriu ca nu lovesti in mine, un glas din CER, mi-a spus aşa : "ÎN CUVĂNTUL DUHULUI SFÂNT LOVEŞTE "!
      Mă rog la BUNUL DUMNEZEU ,sa te ierte ca nu stii ce spui !!! Şi mă mai rog, ca nu cumva sa te lovească şi DUMNEZEU cu MÂNIA SA ! Cu dragoste, MARIA !

      Ștergere
    2. angy - Pentru a-ti putea exprima parerea in limba romana trebuie s-o studiezi, iar ca sa poti "jicni" ( jigni) trebuie sa ai competente ( din nou studiu !) , deci pentru a nu te face de risul lumii pune mina pe carte sau pastreaza-ti nimicnicia ca nu te ajuta

      Ștergere
  2. Ma miram eu de ce n-a mers primul, credeam ca nu s-a trimis, acum inteleg Nu poate fi postat decat dupa aprobarea ta, doar nu vrei sa vada si ceilalti care intra com astora care te-au vizitat presupun ca nu sunt prea pozitive

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Dumnzeule. Nu mai zic nimic tac dar am vazut asta cu avionul pe care l=ai visat pe 15 martie te refereai la avionul din malaezia cred ca s-a prabusit pe 11 iar tu ai vazut stirea, si ai vrut sa arati oamenilor ce prezicatoare esti. DE CE NU TE CALUGARESTI? IMI PARE RAU CA TI-A LUAT DUMNEZEU MINTILE SI IMI PARE RAU CA TE-AM JICNIT, sunt tot eu angy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Angy.,daca ai fi citit mai am[nun'it pe Blogul meu, ai fi v[yut ca am scris cu mult inainte de a exploda AVIONUL ! Cu multe zile înainte de a pleca AVIONUL de la sol. Dar tu nu ai răbdare, sufletul tău e plina de ură faţă de Aproapele, iar inima îţi este împietrită de invidie, de mânie si de mândrie ! Cred ca viaţa ta este un adevărat haos ! Dar ma rog...asta este o alta problema ! Ma rog pentru tine, ca sa fii iertată pentru nelegiuirea ta ! Cu dragoste, MARIA.

      Ștergere
    2. Angy , cred ca ai grave probleme . In plus exprimarea si gramatica ta lasa de dorit. Daca nu ai terminat inca liceul , mai ai timp...Ai la dispozitie o arhiva intreaga si tu tragi concluzii fara sa citesti un articol cu atentie. Iti garantez ca din toamna de cind am descoperit eu blogul acesta au fost postate in avans 30-40 de evenimente(viziuni..) ce s-au concretizat in plan real . Cite experiente ai trait tu ca sa acuzi pe cineva si sa jignesti asa ..?? Uite , iti spun eu ca exista persoane care te pot scana de la distanta...Si ti vor spune despre tine si ce nu vrei sa aflii...Cind o sa ai propriile dovezi si experiente atunci sa acuzi astfel de oameni ca d na Maria...Unii dintre voi nici nu meritati sa primiti vreo informatie gratis.

      Ștergere
  4. Angy ! Atunci când vei trece prin necazuri grele, să-ţi amintesti de CUVINTELE pe care mi le-ai spus ! Căci nu mie mi-ai făcut rău, ci numai ţie, hulind pe DUHUL SFÂNT ! Pentru ca eu nu scriu de la mine, toate câte scriu, ci le scriu numai cu VOIA şi de la DUHUL SFÂNT ! DUMNEZEU să te ierte ,pentru HULA ta împotriva CUVÂNTULUI DUHULUI SFÂNT ! Cu dragoste, MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Angy, tot ce eu scriu aici, nu scriu din aşa ...cum spui tu...vise ! Eu aud cu adevărat CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ! Nu trebuie sa dorm,apoi sa visez ca sa scriu aici. Dar tu esti prea preocupată de critici, de ură şi de jigniri ,ca sa mai aprofundezi ceea ce ai citit ,extrem de puţin , faţă de cât am scris si scriu eu !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ghiorghiu Maria fugi repede la procuratura ca SA stiu in MAREA ZI de ce TE pedepsesc!?!

    RăspundețiȘtergere