luni, 17 martie 2014

CUTREMURE IN MIJLOCUL LUNII MARTIE ! O ALTA DOVADA !!!


luni, 13 ianuarie 2014

UN CUTREMUR MAI PUTERNIC , URMEAZĂ A AVEA LOC !

             13 Ianuarie 2014, ora 7,15 dimineaţa !

         "VAI , CUTREMUR "! 

Aşa a strigat UN GLAS, în timp ce eu dormeam. Fireşte că m-a trezit, şi sunt desculţă pe pământul gol, în jurul meu sunt oameni speriaţi, iar Pământul sub picioarele mele, se scutură puternic, dar scurt ca şi timp. Ca şi când am sta pe un scaun înalt in picioare, şi la un moment dat ne clătinăm, şi ne trec toate sudorile, cu gândul că era să cădem de pe el.
Aşa va fi următorul CUTREMUR, acolo unde el va avea loc. Eu nu ştiu nici locul ,nici  ziua când va avea loc, nu mi s-a spus. Dar ca întotdeauna, nu va trece prea mult timp şi auzim de CUTREMURE PUTERNICE, sa chiar le trăim noi înşine.
După doar câteva minute, aud UN ALT GLAS, care spune foarte hotărât aşa :

            "UNELE  CUTREMURE , VOR  FI  DEVANSATE !
              MAI  DES  CUTREMURE , ÎN  MIJLOCUL  LUNII  MARTIE "!

Aici ,în cazul  de faţă, mi s-a specificat că în mijlocul LUNII  MARTIE, CUTREMURELE vor fi mai dese. Dar nu întotdeauna se întâmplă, să mi se dea şi detalii.
Dragii mei, nu vă înfricoşaţi ! Acolo unde există CREDINŢĂ, NĂDEJDE şi DRAGOSTE în DUMNEZEU, nimic nu ar trebui să vă sperie.
Pentru că nimic nu vă poate face rău, fără VOIA  LUI  DUMNEZEU.
                     Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:


P.S.
Şi scriam inca din 13 ianuarie  2014 !
Căutaţi pe internet, si veti afla că, multe CUTREMURE au  avut loc ,in mai multe Ţări, inclusiv cel din CHILE,  spre mijlocul şi în mijlocul  lunii Martie !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu