joi, 13 martie 2014

GLASUL LUI IISUS , CĂTRE MINE ! CU INIMA MEA , AUZI ADEVĂRATUL SENS AL CUVÂNTULUI !!!

                                    11 Martie 2014, ora 0, 00 miezul nopţii !

Încă mai stateam la Rugaciune, singura in camera mea, doar eu cu DUMNEZEU şi cu MAICA  DOMNULUI ,si cu Sfinţii Săi.
Şi asa cum ma rugam , aud glas,care vine din Cer, si care spune aşa :
               "Credeţi sau nu ,în soarta dumneavoastra ?

Şi în acest moment, imi aud glasul sufletului meu, care spune fara ca eu sa deschid gura ,asa :

                "Numai pentru DUMNEZEU !

Şi iarăsi aud  de astă dată ,un alt Glas tare duios şi tare blând şi plin de dragoste , care mă întreabă fericit :

                          "PENTRU  MINE ?!
                            Pentru Mineeeee?!!!
(şi în gândul meu, ÎI spun ):
                                                       DA !

Apoi Glasul LUI  DUMNEZEU , imi spune :

              PENTRU MINE...SCRIE !!!
              PENTRU  MINE, SCRIE...NOIEMBRIE..."!

Şi văd cu ochii închişi, un Cer ca de noapte albastra,stralucitoare si catifelată,iar din inima Cerului se aud glasuri de Îngeri, care cântau si aduceau SLAVA si LAUDA  PREA  SFINTEI  TREIMI , în timp ce alte glasuri tot din Cer,  cântau aşa:

               "Credinţa cea adevărată !
                 Credinţa, Credinţa, Credinţa !

Şi văd cu ochii închişi, sub plafonul camerei mele, văd UN  SOARE mare, precum Soarele de pe Cer, care avea raze si stralucea orbitor de tare.
În cealaltă clipă, sub privirea ochilor mei închişi Soarele se transformă ,şi din adâncul lui, apare ÎNSUŞI  MÂNTUITORUL  IISUS  HRISTOS !
IISUS  HRISTOS, bust, în carne şi oase, cu ochii Săi albastri precum seninul Cerului, cu părul inelat si castaniu, lunguţ până pe umeri,şi cu veşmânt bleu, luminos.
Chipul DOMNULUI stralucea precum soarele.
Mă priveşte ,îmi zâmbeste părinteste si fericit, ca apoi, IISUS să dispară şi lasă pe locul unde  EL a fost o clipă mai înainte, lasă 

                                 O  INIMĂ ! 

O inimă mare ,cât o treime din plafonul camerei mele.
INIMA , ce a rămas în locul MÂNTUITORULUI, stralucea în plafonul camerei mele, precum Soarele pe Cer.
Inima din plafon, avea culoarea galbena ,orbitor de stralucitoare.
Şi aud Glasul LUI  IISUS, care îmi vorbeste aşa :

                       "Cu  Inima Mea, auzi  adevăratul sens al                                                                                           CUVÂNTULUI !
               Cea care trăieşti  cu adevărat , sensul Cuvântului "!
                                          Cu Inima MEA!
           Cu Inima MEA ,auzi adevăratul sens al CUVÂNTULUI !
            Şi iată că , vă  spun vouă Gânduri  de  Înălţare "!

(iar glasul sufletului meu,spune fără ca eu să deschid gura mea ):

                     "Fie mie, după Cuvântul TĂU !
                      Şi mai"nainte de toate....!

Apoi inima MÂNTUITORULUI, dispare ca prin topire din plafonul camerei mele,şi aud din nou, COR de ÎNGERI, care cânta dumnezeiesc de frumos aşa :

                 "Decât Heruvimii !
                   Ceea ce-ai adus la Ceruri, decât Heruvimii "!
                  Căci a TA ,este Împărăţia Doamne,
                  A Tatălui , şi-a Fiului , şi-a Sfântului Duh ,
                                   AMIN !
                  Maicii Tale, IIsuse Hristoase !
                  Pentru Maica TA , IISUSE !
                   Şi ai văzut-O "!

Dragii mei, eu aici sunt, aici voi rămâne, si acum si întotdeauna, şi vă voi aduce vouă cu toată dragostea sufletului  meu, CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, aşa cum îmi este spus, chiar din gura MÂNTUITORULUI  IISUS  HRISTOS !
De-mi va fi drumul plin de spini, de pietre, sau pălămidă, aşa voi merge pe acest drum, până la ultima suflare din viaţa mea!
Căci şi IISUS  HRISTOS, a răbdat pentru noi, CHINURI groaznice !
Bătăi cu trestia peste faţă, cu biciul pe spate, având COROANA pe cap şi frunte,  cu spini groşi , mari şi ascuţiţi tare, aşa cum mi s-a arătat,în loc de apă ,I s-a dat oţet şi fiere, în loc de pâine I s-a dat bice pe spate.
CRUCEA  mare din lemn uşor şlefuit, a fost pusa în apă, ca să-I fie si mai grea pe umerii SĂI. 
A îndurat MOARTE, şi încă MOARTE pe Cruce ! I-am văzut cuiele mari, piroanele bătute în MÂINILE  SALE  Prea Sfinte, în Picioarele SALE, rana din coasta dreaptă, unde a fost împuns cu sabia, şi când şi-a dat DUHUL  SĂU, capul I-a alunecat spre umărul drept şi Cerul s-a făcut din zi, în noapte.
Indiferent de ocara semenilor, indiferent de ceea ce spun si o mare parte din slujitorii BOR, că trebuie sa merg urgent la PSIHIATRU..., eu dragilor, voi fi aici ! 
DOCTORUL meu, este DOCTORUL nostru al tuturor !
DOCTORUL  sufletelor  noastre, este IISUS  HRISTOS !
Acesta este dragilor, DOCTORUL  meu, de 17 ani încoace, şi de acest DOCTOR ,eu voi asculta şi LUI , Îi voi spune toate durerile mele ! LUI şi numai LUI !!!
                                     Cu dragoste şi preţuire, Maria.
                 

3 comentarii:

  1. Minunata traire ! Esti speciala si binecuvantata ! O zi divina !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet, Clarisa ! Va multumesc tuturor dragilor, care iubiţi pe DUMNEZEU şi pe MAICA DOMNULUI şi pe Sfinţii SĂI !
    Şi eu rămân uimită, uluită, de toate câte îmi arată BUNUL DUMNEZEU. Ce am făcut eu nevrednica de mine, si păcătoasa de mine, ca să merit toate aceste MINUNI DUMNEZEIESTI ? Eu nu am ce să-i dăruiesc LUI DUMNEZEU, nimic care ar putea macar sa se apropie de DARUL care L-a revărsat spre mine păcătoasa.
    Tocmai din acest motiv, mă la cu totul în mâinile SALE, şi voi împlini PORUNCILE SALE, cu preţul vieţii mele. Dumnezeu a primit în MÂINILE SALE, inima mea împietrită şi sufletul meu, înnegrit de păcate. Atât i-am dărut eu LUI DUMNEZEU ! Iar EL, Şi-a revărsat asupra mea, DARUL , MILA şi BINECUVÂNTAREA SA !
    Am promis BUNULUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, că voi întregi TURMA SA, şi o voi aduce la CREDINŢA CE ADEVĂRATĂ !!! Nu o să pot pe toţi, dar măcar atât cât voieşte EL, ca eu să-I slujesc LUI şi MAICII DOMNULUI.
    Cum??? Scriind aici, tot ce îmi îngăduie a vedea si a auzi, prin Rugăciune şi Post, şi prin a face fapte bune, chiar si pentru cei care -mi sunt duşmani. Voi încerca pe cât este omeneste posibil, ca rău , să nu fac cu bună ştiinţă Aproapelui nostru, si întotdeauna voi aduce un zâmbet pe un chip trist, si întotdeuna voi învăţa, cum sa aduc speranaţa în suflet a celor deznădăjduiţi.Eu nu trăiesc pentru mine, dragii mei, ci trăiesc pentru a împlini VOIA LUI DUMNEZEU, pentru a împlini PORUNCILE SALE. Trăiesc pentru voi dragii mei, pentru semenii nostri, ca să vă împărtăşesc CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU. Dacă ar fi după voia mea, şi-n clipa aceasta aş fi cea mai fericită să plec de pe acest Pământ, acolo SUS în Ceruri. Unde este atât de frumos şi linistitor, unde,chiar nu este nici întristare nici suspin, ci numai viaţă fără de moarte. Apropiaţi-vă fraţilor ,cu inima si sufletul de BUNUL DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI şi de SFINŢII SĂI, şi nimic din suferinţele trupesti nu vi se vor mai părea înspăimântătoare. Dacă ne rugăm curat ,daca ţinem POST , cine poate sa tină,nu e obligatoriu, si daca împlinim PORUNCILE DOMNULUI, şi mergem si la SFANTA BISERICA macar duminica, vom putea trăi cu totii MINUNI DUMNEZEIESTI. DRAGOSTE de avem faţă de APROAPELE, nu avem cum să gresim în faţa LUI DUMNEZEU ! DRAGOSTEA SUFLETEASCĂ, deschide UŞILE CERULUI si ne arată ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU ! Cu dragoste, MARIA

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna MARIA sunteti un om minunat de aceea bunul Dumnezeu va dezvaluie din tainele universului spiritual,aveti o inima curata ,buna,am avut si eu o experienta ...intr-o noapte am adormit si l-am vazut pe Domnul IISUS CRISTOS pe scaunul de judecata cu cartea vietii in mina se uita la mine ..eu ma unflasem ca o gogoasa si ma desparteam in doua dar ramineam lipita nu ma dedublam ..asa am putut sa vad ce culori are sufletul meu ...aveam culori placute galbe =egoul meu,albastru deschis,culoarea coniacului alb si rosu ,dar eu stiu ca nu este deajuns ,dupa asta am ramas cu o nemultumire,trebuie multa rugaciune ca haina sufletului meu sa se albeasca sau sa devina gri cel putin asta fiind haina oamenilor cinstiti si corecti,...alta data a coborit Maica Domnului din icoana pentru mine,icoana era cea care s-a pictat singura...m-a invelit cu patura de lina alba,mi-a defacut miinile cu care adormisem impreunate pe piept si cind m-am uitat am vazut-o pe MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS invaluiti itr-un fluid asemenea mercuruluii,alb argintiu matasos ,satinat nu am cuvinte necesare sa redau frumusetea,maretia...cuintele sunt sarace sa redau imaginea asa cum era...cind am realizat ce vad, fractiuni de secunda am sarit din pat direct in mijlocul camerei ..eu am fost de atunci foarte mult ajutata si nu pot spune decit ca dummnezeu exista si te ajuta si atunci cind nu o ceri daca tu vorbesti cu el tot timpul, cit despre nebunie sunt nebuni cei care nu cred..ei ar trebui sa creada cel mai mult,sa dea exemplu,sa nu va recomande psihiatru sa nu uitam ca preotii l-au rastignit pe domnul Iisus Hristos ANA SI CAIAFA...CU MULT DRAG VIORICA CRACIUN

    RăspundețiȘtergere