marți, 18 martie 2014

BOMBARDAMENTE LA RĂSĂRIT !!!

                                 18 Martie 2014, ora 6,15 dimineaţa !

Eram trează, dar mai stăteam putin in pat, si admiram cu ochii închişi ,Cerul frumos , albastru violet ca de noapte.
Brusc, văd cum Pământul se roteste pur si simplu, dinspre Apus spre Răsărit, şi aici la Răsărit ,Pământul se opreste din rotire,si sub un Cer ca de zori de ziuă, Pământul explodează in mai multe locuri odată.
De la Pământ se ridicau nori de foc, fum şi cenuşă !
Era ca si atunci când, din avioane s-ar fi lăsat bombe. Nu vedeam avioane, dar vedeam cum BOMBELE ce erau deja pe pământ , explodau in mai multe locuri in acelasi timp.
Dragii mei, nu trebuie sa intram in panica ! DUMNEZEU e  MARE  şi ATOTPUTERNIC ! 
Suntem în Mâinile LUI  DUMNEZEU şi bine invăluiţi în MILA MAICII DOMNULUI.
Dacă avem CREDINŢĂ, nimic rău nu ni se poate întâmpla. 
Cunoastem cu totii, situatia grea din UCRAINA si CRIMEEA !
Să ne rugăm la BUNUL  DUMNEZEU, pentru PACEA interioara a sufletului  nostru si pentru PACEA  LUMII  ÎNTREGI . 
Mai ales acum când PACEA  LUMII se clatină.
Noi sa nu ne clătinăm în CREDINŢA noastră, ci dimpotrivă ,să fim uniţi, să fim buni si milostivi, sa mergem la SFANTA  BISERICA, si astfel, ne vom intari în CREDINŢĂ !

                           Cu dragoste si preţuire,
                                                              Maria.

4 comentarii:

  1. Cam din toate postarile dumneavoastra si din toate mesajele pe care le-ati primit se cam intrevede un razboi in timpurile noastre...

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, imi este frică sa pronunţ aceste cuvinte !!! BOMBA , ce e gata sa explodeze, este in coasta noastra, a ROMNÂNIEI !
    Eu doar scriu ceea ce BUNUL DUMNEZEU, imi îngăduie a cunoaste din TAINELE SALE ascunse de ochiul firesc. Ce se va întâmpla.....nu pot spune. Dar ,sa fim optimişti şi să iubim cu toată fiinţa noastra, pe DUMNEZEU şi pe MĂICUŢA DOMNULUI, şi sa ne rugăm cu CREDINŢĂ şi DRAGOSTE , pentru PACEA LUMII ÎNTREGI, pentru pacea sufletelor noastre. Cu dragoste si preţuire, MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi aduc aminte de spusele parintelui Arsenie Boca...si el vorbea de un al treilea razboi mondial. Si parintele Iustin Parvu, Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi, spunea ceva de un razboi care va fi dupa trecerea lui la Dumnezeu! Sa nadajduim in mila lui Dumnezeu, in rugaciunile Sfintilor Parinti din ceruri si ale Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu sa ne izbaveasca de o asa strasnica incercare!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Când toată lumea vorbea pe la TV de APOCALIPSĂ şi CATACLISME , eu am scris la vremea aceea, cred ca anul trecut, aici pe Blog, că omenirea nu se va sfârşi deoarece UN AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL este iminent ! O să caut pe Blog, si o sa-l repostez !

    RăspundețiȘtergere