marți, 25 martie 2014

AVIONUL MALAEZIAN A FOST GĂSIT !!! SAU CE A MAI RĂMAS DIN EL, ÎN URMA DETONĂRII ÎN AER LA JOASĂ ÎNĂLŢIME , DEASUPRA OCEANULUI INDIAN !


Iar eu afirm cu mâna pe inimă, că AVIONUL MALAEZIAN
a fost detonat în aer, deasupra  OCEANULUI  INDIAN  ,
la joasă înălţime!
DUMNEZEU , va descoperi oamenilor, cele afirmate
de mine, si spuse de EL  ÎNSUŞI!
Un glas spunea la vremea respectivă :

"AVIONUL  A  FOST  DETONAT  ÎN  NOI, ASEARĂ !

Iar în noaptea de 12 spre 13 Martie  2014, iată o 
convorbire, între doi posibili teroristi, care se 
bucurau de ceea ce obţinuse prin detonarea
AVIONULUI  dispărut .Citez :

             1. "Ai văzut şi alte Atentate cum sună ?
(la care un altul îi  răspunde râzând sarcastic ):
                       2.    Cum  au răsunat !!!

Asa ca, nu exista nicio îndoiala că AVIONUL ,s-a prabuşit
pur şi simplu, ci a fost actul unui Atac terorist !

AVIONUL  a fost deviat cu rea intenţie ,de la traseul
 pe care îl avea de parcurs !
Încă de la decolare, se avea în plan,deturnarea şi
detonarea AVIONULUI, spre şi deasupra 
Oceanului  Indian !

Citiţi articolele,de pe tot parcursul lunii martie,
referitoare la AVIONUL MALAEZIAN !

DUMNEZEU va descoperi oamenilor, DOVEZILE care
să susţină, cele scrise de mine şi spuse de ÎNSUŞI
DUMNEZEU !  Sa mai avem puţină răbdare !

                   Cu dragoste şi preţuire, Maria

Avionul Malaysia Airlines disparut s-a prabusit, nu exista supravietuitori: Ce au gasit anchetatorii

     
Avionul Malaysia Airlines disparut s-a prabusit, nu exista supravietuitori: Ce au gasit anchetatoriiFoto: 11live.com
Compania Malaysia Airlines a anuntat, luni, ca a primit primele dovezi ale prabusirii avionuluiBoeing MH370, disparut in urma cu mai bine de doua saptamani.
Potrivit anuntului oficial, avionul s-a prabusit in sudul Oceanului Indian si nu exista supravietuitori, arata South China Morning Post.

"Regretam ca trebuie sa spunem, fara niciun fel de indoiala, ca zborul MH370 s-a prabusit si nimeni de la bord nu a supravietuit. Trebuie sa acceptam faptul ca toate dovezile arata ca avionul s-a prabusit in sudul Oceanului Indian", se arata intr-o declaratie a companiei.

Anuntul vine dupa ce in ultima saptamana cautarile s-au concentrat pe o zona din Oceanul Indian aflata langa coastele Australiei, intr-o zona putin circulata.

Premierul malaezian Najib Razak a anuntat si el luni, intr-o scurta conferinta de presa, ca avionul Malaysian Airlines s-a prabusit, pe baza informatiilor furnizate de companie si de comisia de ancheta.

In timp ce premierul malaezian facea anuntul, la Beijing, rudele pasagerilor chinezi au fost chemate la un briefing pentru a fi informate. Reporterii au putut auzi cum izbucnesc plansete si strigate din sala respectiva, in momentul in care li s-a spus ce s-a intamplat cu avionul si rudele lor. La Kuala Lumpur, o femeie a iesit imediat plangand dintr-o intalnire asemanatoare tinuta pentru rude, arata CNN.



Mai multe obiecte fusesera observate de sateliti la sfarsitul saptamanii trecute in zona din sudul Oceanului Indian, dar navele trimise in cautarea lor au avut dificultati in a le gasi. Luni, autoritatile australiene au aratat ca e vorba de un "obiect de forma circulara, gri sau verde", si de inca un obiect "portocaliu de forma rectangulara".

In cautarea avionului disparut de pe radare pe 8 martie au fost desfasurate forte impresionante, zeci de tari participand la operatiuni. Suprafata pe care s-au efectuat cautarile este una uriasa, de aproape 7,7 milioane de kilometri patrati.

Disparitia avionului a fost inca de la inceput invaluita in mister, dupa ce s-a descoprit ca avionul si-a modificat de cateva ori traseul, ca pilotul era deprimat si revoltat din cauza situatiei politice din Malaezia, iar la domiciliul sau a fost descoperit un simulator de zbor pe care il construise singur si cu care ar fi putut exersa deturnarea aparatului.

Descoperirile au accentuat misterul si au fortat autoritatile sa extinda progresiv zonele de cautare a avionului disparut, unele dintre ipoteze mergand pana la posibilitatea ca acesta sa fi ajuns in zone controlate de talibani la granita Afganistanului cu Pakistanul.

Avion disparut cu 239 de persoane la bord: Computerul de bord a fost dezactivat manual

O alta informatie alarmanta pentru soarta pasagerilor si a avionului a aparut atunci cand verificarea identitatii celor de la bord a dus la concluzia ca mai multi calatori aveau pasapoarte false.

Avionul malaezian, avand 239 de persoane la bord, a disparut pe data de 8 martie 2014, dupa ce decolase din Kuala Lumpur, capitala Malaeziei. Cursa trebuia sa aterizeze la Beijing, in China.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu