miercuri, 26 martie 2014

DOI EXTRATERESTRI , UN OZN ŞI O POCNITURĂ ASURZITOARE !

                                     28  Mai   2001 ora 4,30 zori de zi  !

În timp ce dormeam aud O POCNITURĂ  asurzitoare, care ma trezeste, si astfel văd cu ochii deschişi ,un nor gri închis  in care vedeam o silueta ca un abur alb,dens stralucitor.
Închid ochii căci eu aşa văd mai bine şi astfel văd că silueta alba densa văzută cu ochii deschişi, era de fapt UN  EXTRATERESTRU , cu trupul cenuşiu şi cu braţele sale lungi, cu ochii rotunzi şi nu oblici, de culoare negru lucios ca de ghiaţă, şi cu faţa alungită, ovală, având gura sa ca un triunghi ascuţit, gol la mijloc si ca un fum negru.
Prin faţa ochilor mei închişi, trece un fulger alb orbitor ,care se transformă într-o lumină albă orbitor de strălucitoare sub formă de limbă. 
În mijlocul acestei "limbi", de lumină  albă apare un cap de Extraterestru alb-pufos si extrem de stralucitor, cu ochii rotunzi şi negri lucioşi, încadraţi fiind într-un cerc de lumină albă densa, extrem de stralucitoare. Însuşi capul prietenului nostru era încadrat într-un cerc de lumină albă orbitor de strălucitoare. În spatele amicului nostru, văd UN  OZN , rotund cu un nucleu albastru violet extrem de stralucitor, nucleu prins într-un cerc galben stralucitor, inconjurat fiind de un negru dens, apoi iarasi un cerc galben stralucitor, şi la margine de un maro închis prins intr-un galben stralucitor.
Ca şi lipiţi de OZN-ul lor, văd două naţii  de Extraterestri. Unul avea capul oval cenuşiu si cu acei doi ochi negri lucioşi ,oblici în orbite , iar celălalt avea capul rotund alb stralucitor foarte, ochi rotunzi negri-albastrui si cu gură ca un triunghi ascuţit ,deschisa si de culoare neagra ,ca un fum.
Şi aşa, la mică distanţă unul de altul, păreau că se înţeleg de minune, nu ca noi oamenii care ne urâm unul pe celălalt.
In clipa următoare, prietenii nostri au disparut cu tot cu NAVA  lor, in Cerul albastru ca de noapte, urcând cu o viteză uluitoare spre răsărit.
Dragii mei, eu nu dispar deocamdată, ci mă opresc aici in astă noapte, şi ca întotdeauna vă spun,cu...dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu