miercuri, 26 martie 2014

TREI OZN -URI ŞI UN EXTRATERESTRU !

                                4 Februarie  2014 ora 4,55  zori de zi !

O Lumină albă orbitor de stralucitoare, ca un fulger îmi luminează ochii mei, si astfel ma trezesc dar nu-i deschid , deoarece vedeam cu ei închişi ceva tare interesant si frumos.
Vedeam un CER de noapte albastru violet, strălucitor, cu mulţi norişori ovali de culoare galben crud. 
Brusc,în faţa norişorilor galben crud, apare ceva mare ,de culoare roz pal.
Era un obiect mare de culoare roz deschis , un obiect ce avea coada.
OZN -ul arăta, precum am suprapaune două farfurii cele mai adânci, un peste alta , ca si cum am acoperi ceva ,una cu cealaltă.
La jumătatea OZN -ului, si la partea de sus şi la cea de jos, existau multe lumini, ca niste ferestre micuţe dreptunghiulare.
Asa precum este coada unui elicopter ,tot asa era si coada acestui OZN .
OZN -ul  zbura in atmosfera cu mult mai jos de Bolta cerească.
Brusc Cerul se schimbă ! Acum Cerul devine roz deschis, iar OZN-ul ia altă formă !
Pe Cerul care devenise roz pal, s-a produs UN FULGER  mare, si în urma fulgerului rămâne un alt OZN ,sub formă de frunză de stejar.
OZN-ul  apărut în urma fulgerului alb -gălbui, avea culoarea galben crud, extrem de strălucitor. Şi era foarte înalt ! Asa se deplasa ,la vertical si nu la orizontal cum  am crede noi.
Închipuiţi-vă dragilor, O  LUMINĂ   GALBENA extrem de stralucitoare, inaltă de circa 4-5 m, cum o vedeam eu, si care era crestată pe margine de jur împrejur, precum frunza de stejar.
Daca mai sus ,scriam de OZN roz si norisori galbeni, aici totul s-a inversat. Vorbim de Cer roz şi OZN galben crud extrem de strălucitor. C
Ca şi prin topire dispare si acest OZN sub forma frunzei de stejar, şi văd cu ochii închişi ,un Cer de noapte albastra,.iar pe Cer ca O  STEA mare, imens de mare, cu multe colţuri, ca O FLOARE  cu multe petale. STEAUA avea culoarea maro cu galben la mijloc si cu raze lungi şi multe ,roşii  ca de foc!
Şi acest OZN cu raze ca de foc, sub forma de STEA , intră în adâncul Cerului de noapte, este atras ca un magnet, şi în locul lui, a rămas UN  EXTRATERESTRU .
Acest prieten al nostru, era înconjurat de O lumină alb-albastra, iar el, adică CAPUL  EXTRATERESTRULUI, căci nu avea trup, era rotund, mare şi de un alb ca de neon, orbitor de strălucitor.
Ochii prietenului nostru, erau de culoare bleumaren, extrem de stralucitori şi de lucioşi. Erau tot mari şi oblici aşezaţi in orbite, si avea si o gură ovală, precum forma unui ou. Gură o ţinea deschisă larg, si avea culoarea albastru -bleumaren, precum ochii săi.
Gura prietenului nostru, era precum un tunel oval de culoare albastru inchis la interior; de o lumină albastră închis, la interior.
Dar arăta superb , în albul de neon al capului său. 
EXTRATERESTRUL, după ochii lucioşi si care se rostogoleau în orbite, de la interior la exterior,părea tare fericit ,până când NAVA ce îl lăsase in locul ei, adică STEAUA maro cu galben şi cu multe raze lungi ca roşii ca de foc, l-a absorbit în Cerul de noapte în care intrase.
Dragii mei, asa cum noi existam pe planeta Pământ, tot aşa şi EXTRATERESTRII  exista înafara planetei noastre, adică în SFERA  lor, care se află după SOARE.
EXTRATERESTRII nu sunt duşmanii omenirii, ci sunt prietenii oamenilor ! 
Extraterestrii nu vor sa ne distrugă, ci vor sa ne opreasca pe noi, de la distrugerea planetei PAMÂNT !
Oamenii se distrug unii pe alţii ! EXTRATERESTRII îşi unesc forţele unii cu alţii şi intervin în salvarea omenirii de la pieire!
Ne vom obişnui cu prezenta OZN-urilor şi a EXTRATERESTRILOR ,şi-i vom accepta printre noi, si nu vom mai nega existenţa lor.
Nu va mai trece prea mult timp, până când îi vom vedea cu ochiul liber, zburând prin atmosfera, precum zboara avioanele.
Atunci să-i văd pe cei care neagă existenţa EXTRATERESTRILOR şi care se grabesc sa eticheteze drept nebuni, pe cei care recunosc existenţa EXTRATERESTRILOR, printre care sunt şi eu.
                           Ca întotdeauna, cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. Chiar daca sunt mai vechi aceste artic cu ETs , mai postati le si pe Fbook ptr multi sceptici care viziteaza pagina...

    RăspundețiȘtergere