joi, 20 martie 2014

MAICA DOMNULUI , ÎN CAMERA MEA !!!

                           17  octombrie 2005 , ora 4,15 zori de zi !

Dormeam ,când O LUMINĂ albă orbitor de stralucitoare, ma face sa tresalt de pe pat, si astfel imi aud propriul glas, fara ca eu să deschid gura mea, era glasul sufletului meu. Citez :

                "PREA  SFÂNTĂ  NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU !
                  ŞI  S - ASCUNZI  ACOPERĂMÂNTUL  TĂU,
               ŞI  S - ACOPERI  CUREAUA TA , CU  PREA  SFÂNTA  TA  LUMINĂ "!

Clipă în care, O văd pe Măicuţa  Domnului ,ca şi în camera mea , într-o lumină albă orbitor de stralucitoare, lumină sub formă de pătrat, iar PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, era îmbrăcată cu veşmânt albastru catifelat.
Pătratul de Lumină era ca si in aer, sub plafonul camerei mele, iar in mijlocul lui, statea MĂICUŢA vie, ca si în carne şi oase, cu mâinile strânse ca la Rugăciune, Măicuţa avea privirea ridicată la Cerul Sfânt.
În faţa Maicii  Domnului, tot în aer in camera mea, se afla  O  CUREA  lată aurie, ruptă ca din Soare.
CUREAUA  DE  LUMINĂ  AURIE, avea la mijloc un model sub formă  de "  V ", apoi continua in linie dreaptă. Avea lăţimea de circa 40 cm.
Camera mea, se umpluse de LUMINĂ dumnezeiască. Lumina pătratului alb orbitor în care se afla MAICA  DOMNULUI, precum şi LUMINA aurie,orbitor de stralucitoare, sub formă de CUREA , aşa cum spuneam si în citat, ce se afla în faţa MAICII  DOMNULUI, în timp ce MAICA  SE  RUGA, la PREA  SCUMP  FIUL  Ei, şi MÂNTUITORUL  nostru,IISUS  HRISTOS.
În următoarea clipă, totul dispare ca prin topire, iar eu tresalt tare si deschid ochii mei, apoi mă grabesc a nota, cele văzute şi cele auzite.
Dragilor, să ne rugăm si noi MAICII  LUI  DUMNEZEU, ca sa ne ocroteasca cu MILA şi cu RUGĂCIUNILE  SALE, către PREA  SCUMP FIUL  Ei şi DUMNEZEUL  nostru, şi să ne acopere pe noi robii Săi, cu PREA  SFÂNT ACOPERĂMÂNTUL Său.
                              Cu dragoste si preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu