luni, 10 martie 2014

HARTA ROMÂNIEI DEZRĂDĂCINATĂ !!!

                                      10  Martie 2014, ora 16,25  !

În această după amiază ,în timp ce mă odihneam puţin, si chiar voiam sa adorm,văd cu ochii deschisi o umbră în plafonul  camerei mele, cât palma de mare. Aceasta umbra pulsa, se misca pe loc !
Închid ochii mei, ca sa văd ce poate fi şi astfel ,văd că este HARTA  ROMÂNIEI ! 
Văd un Cer de noapte albastra, şi pe CER, cu un contur alb stralucitor si cu interiorul albastru transparent strălucitor, HARTA  ROMÂNIEI !
Brusc, albastrul Cerului, de pe lângă HARTA  ROMÂNIEI, se transformă într-un pământ uscat ! Acest PĂMÂNT extrem de uscat de jur imprejurul HĂRŢII  ROMÂNIEI, se crapă singur ,exact pe lângă albul conturului Hărţii României.
Şi a început dislocarea HĂRŢII  ROMÂNIEI ,începând de sus, de la nord, a continuat spre est, si a coborât spre sud, dislocând ca din pământ trei sfreturi din ROMÂNIA.
ROMÂNIA  de pe HARTĂ, era dislocată ,trei sferturi, ca atunci când vrei sa transplantezi un pom ! 
Nordul ,continuând cu Estul şi cuprinzând tot Sudul României !  Era un şanţ pe toată această parte,în pământul uscat ca de secetă !
VESTUL  ROMÂNIEI, a rămas intact pe HARTA  din CER !
Auzeam chiar şi scârţâitul Pământului ,ca o ghiaţă care s-ar crăpa sub talpa cismei ! Din momentul in care a început a se disloca dinspre nord, continuând cu est si terminând cu sud , se auzea neincetat ruptura , ca un scârţâit de ghiaţă ,când se sparge sub talpa noastra.
Dragii mei, eu nu ştiu ce ar putea însemna aceasta ! Dar cu siguranţă în timp vom afla ! Pe mine, mă duce cu gândul la EVENIMENTELE  din zilele noastre, din CRIMEEA şi UCRAINA ! Dar, e numai o părere a mea! DUMNEZEU PREA BUNUL şi MĂICUŢA  DOMNULUI, ne va dezlega în timp ,această MARE  TAINĂ, pe care tot EL, mi-a descoperit-o mie roabei SALE şi păcătoasei de mine.
                                      Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu