sâmbătă, 15 martie 2014

AU FOST MOBILIZATE 2 000 DE FORŢE !!!

                                                     14  Martie  2014 , ora 22,30  !

                                           Dragii mei,

În timp ce mă rugam la BUNUL DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI, aud brusc un  Glas, care spune cu fermitate si cu îngrijorare, aşa :
                           "Au  fost mobilizate două  mii de forţe !
                             Două  mii de forţe "!

Dragii mei, nu stiu unde au fost ,sau vor fi mobilizate două mii de forţe, dar cu siguranţă ceva se va întâmpla ,de este nevoie de 2 000  de forţe, pentru păstrarea ordinii şi linistii publice.
La doar cinci minute de la auzul acestor cuvinte, vad cu ochii închişi O PLAJĂ spre nord, o plajă obisnuită cu nisip, erau si câţiva oameni lângă apa de la marginea plajei, când brusc pe nisip ,s-a ridicat la o înălţime de vreo 3 metri, UN  NOR  alb dens, ca un caier mare, ca la o explozie, UN NOR atât de dens, precum fumul alb dens, ce iese pe gura unui furnal mare.
Oamenii s-au agitat si s-au speriat, iar NORUL  ALB, dens, inalt de circa 3 metri, se tot ingrosa din nisipul de pe plajă şi sfârâia precum am pune zăpada pe o plită încinsă. Nu se vedea nimic, prin NORUL  IMENS ca si circumferintă, ce se ridica de pe nisip, la circa 3 - 4 m de apa mării.
Dragii mei, nu stiu cum sa interpretez acestea toate, nici nu am voie eu,ca sa le interpretez, dar cu siguranţă, în timp, mai devreme sau mai târziu ,vom auzi de toate câte am spus si scris, dar nu de la mine am scris, ci de la DUHUL  CEL  PREA SFÂNT !

                       Cu dragoste si cu preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu