duminică, 16 martie 2014

LACRIMA UNUI PUIŞOR, ABIA IEŞIT DIN OU !

                                      4 Iunie 2004 , ora 6,35 dimineaţa !

O Lumină albă ,orbitor de stralucitoare, imi luminează ochii mei închişi, si ma face sa tresalt de pe pat, ma trezesc dar nu deschid ochii, şi astfel sunt in altă parte, sub un Cer de ziuă ,pe o pajişte verde şi ţin în mâinile mele ,3 Puişori galbeni abia ieşiţi din ou.
Puişorii erau gălăgioşi si erau singuri, doar eu îi ţineam în palma mea stângă, in timp ce ei piscuiau ,plângeau,, după mama lor, care nu era pe nicăieri.
Văzînd că nu tăceau deloc, îi lipesc de obrazul meu stâng, şi le spun fără ca eu sa-mi deschid gura, ci numai in mintea mea, le spun aşa :

              "DUMNEZEU , v-a creat  pe toţi "! 

Moment în care, îi privesc cu uimire, căci puişorii tăcuseră la gândul meu , adresat lor, si chiar pe unul din ei, l-am sărutat pe căpşor!
Puişorii din palma mea, mă priveau tăcuţi şi clipeau din ochişorii lor gingaşi, iar cel pe care eu l-am sărutat pe căpşor, mă priveste ca un om, şi din ochişorul lui stâng, îi curge O LACRIMĂ adevărată; O LACRIMĂ ca şi a noastră a oamenilor.
Văzând Lacrima adevărată a puişorului pe care l-am sărutat pe căpşor, i-am lipit iar pe toţi 3 , de obrazul meu stâng, şi-i  priveam cu multă dragoste.
Şi le spun din nou, de astădată cu ale mele cuvinte, aşa :

               "DUMNEZEU , v-a creat pe toţi "!

Iar ei, din palma mea, mă privesc în ochi şi clipesc încontinuu, de parca nu ar fi nişte bieţi puiuţi abia ieşiţi din ou, ci parcă ar fi oameni, aşa aveau privirea ! Şi au tăcut când le-am vorbit de DUMNEZEU.
Cu adevărat dragilor, toate câte vedem în jurul nostru şi pe toate câte nu le vedem, pe toate BUNUL  DUMNEZEU ,le-a creat atât de frumos şi în deplină armonie....!
DUMNEZEU a făcut totul perfect, dar omul....,pe parcursul anilor, ai veacurilor şi mileniilor, au stricat totul.
Dar DUMNEZEU , ne-a promis un alt Pământ şi un alt Soare nouă oamenilor. Şi aşa va fi ,când  va fi să se facă VOIA SA , pentru a schimba Pământul şi Soarele.
Iar oamenii vor trăi din nou în pace şi armonie; şi se vor iubi ca fraţii !
                               Cu dragoste si preţuire, Maria.

3 comentarii:

  1. Oare nu erau copilasii dvs?am inteles ca aveti trei copii,....poate..nu stim,interesant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare nu erau copiii dvs.?am inteles ca aveti trei copii...poate,nu stim...interesant!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doi copii am ! Nu ! Eu cred ca DUMNEZEU a voit ca sa ne arate MINUNEA SA, cum ca si puisorii pot inţelege ! Chiar daca , eu le transmiteam si lor prin gând ! PUTEREA LUI DUMNEZEU , are CĂI nebănuite !

    RăspundețiȘtergere