sâmbătă, 22 martie 2014

SFÂNTA CRUCE DE PE CER , ÎN AJUNUL DUMINICII SFINTEI CRUCI !

                                 22  Martie  2014 , ora 5,20 dimineaţa !

Dragii mei, Duminica  a  treia a Sfântului  şi Marelui  Post , din 23 Martie  2014 ,este închinată SFINTEI  CRUCI .
Şi iată că, astăzi dimineaţă cu doar o zi înainte, SFÂNTA  CRUCE  s-a arătat pe Cer.
Deci, astăzi dimineaţă în timp ce dormeam, O LUMINĂ albă orbitor de strălucitoare, ma trezeste făcându-mă să tresalt puternic.
Şi trează fiind, văd cu ochii închişi, văd UN  CER  de noapte, iar pe Cerul care coborâse foarte aproape de pământ, a apărut O SFÂNTĂ  CRUCE , care la margini de jur împrejur , este de un alb orbitor de stralucitor, iar la interior CRUCEA  SFÂNTĂ este neagră .
Sfânta Cruce, era în mijlocul unui nor albastru violet catifelat.
În partea  stângă de  sus ,aşa cum priveam eu din pat,  a SFINTEI  CRUCI, a apărut un  semicerc negru, negru,  lat de o palmă , şi lung cât să ajungă de la braţul stâng al Sfinte Cruci, până la partea de sus , acoperindu-o pe deasupra, ca şi când s-ar fi pus Doliu pe această parte. Mai precis, deasupra capului LUI  IISUS, venind spre umărul drept, până la palma  Sa dreaptă ţintuită pe Cruce. Aici era Doliul.
Într-o clipă SFÂNTA  CRUCE , a fost înconjurată de steluţe mari , alb-albastre stralucitoare, steluţe care s-au aşezat în jurul SFINTEI  CRUCI, sub formă de OU.
Aşadar ,în ultima clipă, SFÂNTA  CRUCE ce avea contur alb stralucitor, si interior negru, care stătea într-un nor albastru violet, şi care avea DOLIU peste Mîna  dreaptă a LUI  IISUS ,până deasupra capului Său, care atunci când şi-a dat DUHUL , în Mâinile Tatălui Ceresc,capul Său, a alunecat spre umărul Său drept şi aşa a rămas.
În jurul  acestui întreg, au apărut multele steluţe alb-albastre stralucitoare, care au cuprins totul ,aşezîndu-se sub forma unui OU mare. cu vărful fireste, deasupra SFINTEI  CRUCI.
Şi iată dragilor, cum BUNUL  DUMNEZEU  ne dă de veste, chiar aproape de ziua Duminicii dedicate SFINTEI  CRUCI. 
Să ne închinăm cu dragoste,SFINTEI  CRUCI a LUI  HRISTOS, şi să nu ne lipsească din casele noastre, de la gâtul nostru, din sufletul şi inima noastra.
Mergeţi la Sfanta  Biserică, si vă asigur că, vă veţi întoarce acasa, mult mai puternici sufleteste şi trupeste.
                             Cu dragoste şi preţuire, MARIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu