vineri, 28 martie 2014

ANTENA STARS , ADUCE DOVEZI !!!


21 de comentarii:

  1. dar cu parintele arsenie cum ramane .viitorul romaniei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viitorul României ,stă sub Pecetea Duhului Sfânt ! Şi acesta va fi ...AL DOILEA IIERUSALIM !
      Acesta este viitorul ROMÂNIEI !

      Ștergere
  2. Aşa cum am mai spus. Eu nu concurez cu nimeni ! Sfântul Părinte Arsenie Boca, a grăit la vremea lui , aşa cum a văzut şi a trăit . Nimeni nu pune la îndoială spusele Sfântului Părinte. Doar vreau sa vă spun că, DUMNEZEU pentru Rugăciunile fiilor Săi, pentru Credinţa lor statornică, poate schimba Răul în Bine ! Aşadar, de ce sa ne gândim la cele graite de Sfântul Părinte Arsenie Boca ,că Bucurestiul va fi ras de pe faţa pământului în urma uni Cutremur devastator ? Iată că acum în zilele noastre, eu roaba Lui Dumnezeu şi păcătoasa de mine, aduc Cuvântul Lui, aşa precum îmi este spus şi arătat . Eu nu copiez pe nimeni, ci relatez întocmai Cuvantului Domnului şi Dumnezeului nostru. Aveţi şansa dragilor de a verifica cele scrise de mine şi spuse de DUMNEZEU, confrutând realitatea zilelor noastre cu cele ce găsiţi pe Blogul meu. Aceasta este diferenţa ! Că le puteţi vedea şi verifica singuri ! Cu dragoste, Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna maria îmi puteți da nr de telefon

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot sa fac public nr de tel. Scrie-mi te rog : mariatecuci61@yahoo.com
      si vedem pe parcurs.Sau pe fcb in privat ! Cu drag ,Maria

      Ștergere
    2. Doamne Maria faceti previziuni si pentru alti oameni...am v-am vazut la tv ...si as fi intersata .

      Ștergere
    3. Nu fac pentru oameni! Nu sta in puterea mea! Dar ma pot ruga pentru oameni !

      Ștergere
  4. Maria, CERE SOLUTII, sigur ti se va raspunde, CERE SOLUTII , asta o sa ajute enorm!!!! Cere SOLUTII , axeaza.te sa primesti raspunsurile si indicatiile in sensul asta, vei ajuta oamenii mult mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va rog sa va rugati pentru tara noastra! Va rog sa-L rugati pe Bunul Dumnezeu sa alunge din fruntea tarii pe toti cei care tradeaza aceasta tara si nu vor bunatarea acestei tari. Rugati pe Sfanta Fecioara sa ne ocroteasca de toate relele, Eu sunt prea pacatoasa si rugile mele ar ajunge mai greu.



    RăspundețiȘtergere
  6. VA ROG DIN SUFLET SA MA IERTATI PENTRU CA IERI IN DIVERSE COMENTARII V-AM INSULTAT PE DUMNEAVOASTRA SI PE FAMILIA DUMNEAVOASTRA.MI-AM DAT SEAMA CA TOATA LUMEA ESTE SUPUSA INSELACIUNII SI EU SUNT UN NIMENI CA SA VA JUDEC.VA ROG SA MA IERTATI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu m-am suparat ! Le primesc pe toate cu bucurie, atâta timp cât stiu că toate-mi sunt trimise de DUMNEZEU !
      Daca nici pe MÂNTUITORUL nu L-au crezut si L-au rastignit, cine sunt eu, ca sa ma creada Lumea pe mine?!
      Eu nu cer nimic de la nimeni, nu impun nimanui ca sa creada, si nu jignesc pe nimeni. Eu doar sunt Condeiul Duhului Celui Prea Sfant!
      Stai linistit ! Ma rog pentru tine si pentru toti semenii,pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,sa va dea sanatate ,iertare de păcate şi mântuire! Cu dragoste,MARIA.

      Ștergere
    2. Şi toate acestea le doresc tuturor Prietenilor si celor care-mi sunt mai puţini Prieteni, sau deloc .
      Deci, din toata inima, toate cele bune, sanatate si mântuire !

      Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
  7. Buna ziua !
    V-am trimis un e-mail la adresa : mariatecuci61@gmail.com
    Astept un raspuns , va multumesc ! Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua , doamna Maria Gheorghiu mi-ar face o deosebita placere sa faceti parte din lista mea de prieteni pe yahoo, v-am citit blogul , sper sa va gasesc si pagina de facebook daca aveti sa va scriu acolo, numele meu este Marilena si sunt din Bucuresti, as avea o rugamite la dvs, sa va rugati pentru mine, am ceva probleme mai vechi la servici din partea unor colegi rau voitori, invidiosi, etc, reactiile mele nu au fost chiar pe masura atacurilor lor, am reactionat gresit desi fusesem avertizata prin diverse semne, vise, ca voi avea parte de inscenare din partea lor.Deci va rog sa va rugati pentru mine sa imi pastrez serviciul, si sa se rezolve problema pe care o am pe cale amiabila, sa nu mai am parte de asa ceva, cei implicati sa vada realitatea asa cum este , iar daca o vad sa o indrepte asa cum trebuie, corect.
    Va mai rog sa va rugati pentru nepotul meu surdo-mut si cardiac, orfan de mama (sora mea a murit cand el avea 6 luni si jumatate) de atunci eu l-am crescut asa cum am putut si m-am priceput mai bine, l-am crescut ca pe fiul meu eu neavand copii, are 24 de ani si il iubesc in continuare si il protejez deci in continuare il iubesc ca pe fiul meu , va rog rugati-va pentru Marilena si Andrei-Marius, va multumesc sper din suflet sa cititi acest mesaj.

    Cu respect Marilena –si Andrei –Marius .Asa sa imi ajute bunul Dumnezeu ,Amin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toata dragostea MARILENA, te voi ajuta cu RUGACIUNILE mele ,catre DOMNUL si catre MAICA DOMNULUI ! Nu-ti pierede Nadejdea si nici nu slabi in Credinta ! Te imbratisez cu drag, si DOAMNE AJUTA, ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa faca MINUNI si cu ANDREI MARIUS !

      Ștergere
  9. dumnezeu are grija denoi si neocroteste

    RăspundețiȘtergere
  10. buna ziua dna maria,cum pot lua si eu legatura cu dumneavoastra.va stimez si va respect foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria,va rog sa primiti in numele tuturor fratilor si surorilor intru Domnul multumiri.Ca binecuvantat este cel ce vine intru numele Domnului.Sa-i multumim Domnului pentru toate.Domnul si Maicuta Domnului sa ne miluiasca.Toti intr-un glas sa zicem:mantuieste Doamne poporul Tau si binecuvanteaza mostenirea Ta.Pace tuturor si sarbatori cu bine!La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am aflat si vizionat multe emisiuni cu dv,asa ca trec direct la subiect.In zilele noastre stim precum ne prevestesc scripturile ca din zi in zi ,apar prooroci mincinosi ,fara a face aluzie special la dv.De aceea as indrazni cu rusine din partea mea si il rog pe D-zeu ,Maica Domnului ,Iisus Hristos si Sf.Duh sa ma ierte,caci stiu ca nu sunt vrednics de pacatosa ce sunt nici sa imi fac semnul cruci,semnul biruintei lasat de Iisus Hristos ,pentru noi credinciosii,sprea a rezista si birui rau din aceasta lume materialnica.De aceea as vrea sa va intreb ce parere aveti de papirusul gasit si recunoscut ca fiind din vremea lui Iisus,care a fost tradus si tinut pana in zilile noastre zis,,epistola lui Baraba,, va pun aceasta intrebare,intelegand ca ceea ce viziuni si mesaje le receptati dv,au legatura cu religia ,deci cu Dumnezeu.Doar cei crestini stiu si presimt,fiind feriti de divinitate de anumite urgii si rele din aceasta lume .Tare imi doresc sa imi raspundeti sunt o femeie simpla ,casnica si dupa raspunsul dv,imi voi da seama de care parte sunteti,chiar daca ati inteles ce fel de intrebare vam pus,Pe fbc gasiti nr meu de telefon cautati emblema ,,o frunza cu o gargarita pe ea.Sper ca sunteti destul de matura si deschisa la minte pentru a-mi raspunde.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna seara doamna, vreau sa va rog sa-mi spuneti ce simtiti dumneavoastra despre cazul domnului Gregorian Bivolaru. Dincolo de tot ce se spune in mass media, poate ca dumneavoastra aveti posibilitatea sa vedeti care este realitatea in acest caz.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, nu cunosc nimic despre Greogorian Bivolaru, decat ce se vb in mass -media.
      Niciodata nu mi s-a spus nimic despre acest om. Dar niciodata nu e prea tarziu. Stiu cu ce se ocupa ,din presa.Dar nu sunt eu in masura sa judec pe altul.DUMNEZEU ne va judeca pe toti. Cu drag,Maria

      Ștergere