luni, 10 martie 2014

OCHIUL MAICII DOMNULUI !!!

                        10 Martie 2014  ora 16,45 după amiază !

Astăzi , stând în pat cu ochii închişi, şi încercând să adorm puţin, aud Glas care cântă  dumnezeiesc de frumos , de răsuna şi Cerul şi Pământul ,aşa :
                         " Treime-I  Unime, a  Sfintei  Cruci !
                            Tot Treime - i  sufletul  meu "! 

Apoi văd dragilor , văd cu ochii închisi sub plafonul camerei  mele, deasupra patului meu, vad  UN OCHI  viu !
Un OCHI  cu tot cu o mică parte din frunte si cu tot cu o parte mică din obraz, ca din carne si oase !
Ochiul este foarte frumos si dumnezeiesc de luminos si expresiv.
Totul este înconjurat de O LUMINĂ  albă orbitor de stralucitoare.
Ochiul mă priveste, se bucură, văd acest lucru în strălucirea lui, clipeste ,şi imi dă o pace interioară de care nu-mi doresc să mă mai despart vreodată.
În clipa următoare OCHIUL apare si cu o mică parte din Chip.
Iar acum văd dragilor că de fapt , OCHIUL VIU , era  OCHIUL  MAICII  DOMNULUI.
Maica LUI  DUMNEZEU, mă privea fericită cu ochiul  stâng al Ei, ce era mare cât palma noastra.
Iar eu eram si mai fericită la auzul cuvintelor de mai sus, precum si la aparitia MAICII  DOMNULUI, chiar daca era doar OCHIUL stâng, cu o parte mică din chip, pentru ca eu să cunosc, ca este PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU. Iar eu , eram tare fericită ;  o pace lăuntrică imi mângâia sufeltul.
În clipa următoare, norişorul alb orbitor de strălucitor în care strălucea OCHIUL  VIU, al MAICII  DOMNULUI, se îndreaptă ca si prin plutire, spre SFÂNTA  ICOANĂ  a MAICII ,care se afla la două palme distanţă pe perete, si se contopeşte cu SFÂNTA  ICOANĂ !
Dragilor, fie ca OCHIUL  MAICII  DOMNULUI, să vegheze cu dragoste si cu iubire dumnezeiască si asupra voastră si a celor dragi vouă. Sufletul si inima voastra,sa se facă locaş dumnezeiesc, in care sa se odihnească Domnul  şi Mântuitorul IISUS  HRISTOS !

                         Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. Am ascultat interventia dvs la Antena Stars , emisiunea cu premonitiile . Intr-adevar premonitiile sunt una , viziunile cu totul altceva...Un nr relativ mic de oameni au parte de viziuni > dar si de premonitii trebuie tinut cont..te pot salva din situatii extreme. Citeodata o premonitie are efectul unei viziuni...Visele premonitorii nu pot fii intelese oricum , oricit ar vrea un astrolog sa explice semne sau simboluri. Nu e o regula ..Un simbol poate insemna ceva ptr o situatie si nimic ptr alt om.

    RăspundețiȘtergere