sâmbătă, 15 martie 2014

FUGIŢI !!! FUGIŢI !!! FUGIŢI !!! UN POSIBIL TAIFUN ???

                              14  Martie  2014, ora 2,00 noaptea .!

Abia mă băgasem în pat, am stins veioza, si stăteam cu ochii închisi.
Era atât de multă activitate in văzduh...., pe Cerul  nopţii !
Inclusiv prietenii noştri EXTRATERESTRII  erau la datorie.
Brusc, văd cu ochii închişi un Cer de ziuă si UN  ELICOPTER, ce zboara circular, dinspre Apus spre Răsărit.
Elicopterul coboară mai aproape de Acoperisurile caselor,si pe scara elicopterului, iese un bărbat ce avea la gura sa ..o goarna din aceea la care vorbesti si la care se amplifică glasul. 
Acel bărbat, de pe scara ELICOPTERULUI care facea un zgomot asurzitor, si înfricoşător totodată, striga incontinuu, catre populatie aşa :
             "FUGIŢI !  FUGIŢI ! FUGIŢI !
              La nivel naţional ,s-a instalat starea de urgenţă....(şi nu mai înţelegeam ce striga, deoarece Elicopterul zbura si se indepărta odată cu glasul care făcea anunţul).
În clipa în care ,nu mai auzeam Glasul, ci vedeam doar Elicopterul care vuia înspăimântător de tare, vad cum jos la sol, se stârneşte UN  VÂNT PUTERNIC, ca un taifun. 
Vântul extrem de puternic, s-a stârnit de la EST şi înainta spre NORD.
Vântul, sau mai corect spus..TAIFUNUL , ridica totul de la Pământ, si când spun totul, nu inseamnă numai praful ci si obiecte, si acoperisuri şi copaci...,totul, absolut totul! 
De jos de la pământ, în urma trecerii elicopterului , sau Avionului de mici dimensiuni, se formau caiere inalte de 2-3 metri si mai mult. Acele vârtejuri  mari, care se formează in câteva secunde ,când TAIFUNUL  se apropie prea mult de zonele locuite., si care aveau culoarea norilor gri-cenuşii, până la negru.
Numai apropierea acelui ELICOPTER, sau putea fi si un Avion de mici dimensiuni, te făcea sa te infiori, de huruitul îngrozitor pe care îl scotea, sau putea fi huruitul TAIFUNULUI ,care se apropia iute.
Dragii mei, nu stiu unde si când ,va avea loc acest eveniment nedorit si îngrijorător, şi nici nu pot opri aceste evenimente tragice. Ceea ce pot face însă , este sa ma rog la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI, să ne păzească si sa ne apere cu MAREA  SA  MILĂ şi DRAGOSTE  faţă de oameni !

Un comentariu:

  1. http://www.realitatea.net/cutremur-uria-in-chile_1400515.html verificati infos. cu Chile..cutremurul cu alerta !

    RăspundețiȘtergere