marți, 11 martie 2014

UN EXTRATERESTRU , PE UN PAT DE SPITAL !

                                  14  Octombrie  2002, ora 13,55 !

Eram acasa la bloc pe atunci, pe balcon . Mă relaxam privind Cerul senin!
Brusc, ochii mi se închid şi văd pe un pat de spital ,înspre răsărit , o tânără cam la 14 - 15 ani , blondă si tare frumoasa; îmbrăcată în pijamale.In acelaşi pat cu ea, chiar lângă ea, văd un băiat cam de vârsta fetei, tot în pijamale. Băiatul este si el blonduţ şi frumuşel.
Dar într-o clipită, fata  nu mai este în pat, parca se evaporase , a dispărut !
Băiatul este în pat, dar spre uimirea mea, băiatul este legat tare de pat si învelit cu un cearceaf alb, până la gât.
Văzându-se legat de pat, fara ca sa se mai poata dezlega, băiatul ţipă din toate puterile, urlă şi se zbate ca sa iese din legăturile ce-l ţintuiau de pat.
Băiatul ţipa, dar nu scotea niciun cuvânt, ci ţipa ca si cum ar fi avut un căluş în gura si nu ar fi putut vorbi din pricina aceasta. Dar el nu avea nimic care sa-i blocheze gura, dar nu scotea nicun cuvânt, ci doar se zbătea si ţipa, urla încontinuu.
Uimirea mi-a fost mare de tot, când priveam la băiatul care se zbătea sa scape din legături, căci zbuciumul lui a făcut ca trupul si chipul lui sa se transforme.
Când el ţipa ca din gura de şarpe si se zbătea ca sa scape, CHIPUL  lui de tânar ca la 14 - 15 ani, se transformă; devine albastru argintiu strălucitor şi chipul lui se înveleste automat de o membrana gri argintie, şi vad cum îi apar ochii de EXTRATERESTRU negri şi luciosi, oblici, ce aveau in mijlocul lor, câte o luminiţă ca o steluţă albă stralucitoare,îi apare gura de EXTRATERESTRU, care este mai închisa la culoare decât chipul .
Când i s-a transformat chipul din copil, in EXTRATERESTRU, vedeam cum si trupul său, era acoperit de O MEMBRANA  gri-argintie, asa cum era sub cearceaf si în pijama.
Şi văd cum legaturile sale, au dispărut ,cum de altfel a disparut si el, cât ai clipi o singură dată.
Odată cu disparitia de pe patul de spital,al Extraterestrului ce luase chipul acelui băiat,a apărut pe Cerul ca de noapte, O  ROATĂ  MARE, de culoare galbena ,orbitor de strălucitoare.
Apariţia acestei mari ROŢI ( OZN ), pe Cerul de noapte, a făcut ca si Cerul sa devină portocaliu ; parca se aprinsese Cerul pe o suprafaţă mare.
Asa precum arată şi străluceşte Soarele  pe timp de vară, tot aşa stralucea UN  IMENS  OZN , pe un Cer ca de noapte pe care îl vedeam cu ochii închişi, deşi in realitatea cotidiană era ziuă .
OZN -ul , a apărut pe Cer, odată cu ţipetele băiatului  de pe patul de spital. Iar când băiatul si-a luat chipul firesc de Extraterestru,şi a reusit sa scape din legături dispărând, văd cu ochii închişi, OZN-ul imens,ce stralucea cât 10 Sori la un loc, si care s-a apropiat foarte mult de Pământ , dispărând apoi, cu puterea gândului în inima Cerului.
Dragii mei, ce vă spuneam eu mereu ? Că EXTRATERESTRII sunt printre noi, si ca ne vor binele !
Dar uite ce le fac oamenii EXTRATERESTRILOR ! Cu adevărat mai reusesc din când în când si îi capturează, ca sa-i studieze. 
Dar nimenea nu ţi-ar recunoaste în faţă acest lucru. Ci e mai uşor te prefaci si sa spui ca ei nu exista ! Că doar...nu-si pun singuri eticheta de "nebuni ".
Fraţilor, oamenii care povestesc despre EXTRATERESTRII, nu sunt nebuni !!!
Ci spun UN MARE  ADEVĂR, şi anume : EXTRATERESTRII  EXISTA şi sunt printre noi, iau chipul nostru, oricând doresc şi în orice împrejurare. Haideţi sa nu ne mai ascundem după deget !
Extraterestrii sunt uluitor de înteligenţi si ne vor binele !
                               Cu dragoste, MARIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu