sâmbătă, 15 martie 2014

UN AVION ÎN DERIVĂ !!! UN AVION DE CULOARE GRI ,CU DOUĂ DUNGI ROSII LATE , PIERDE DIRECTIA DE ZBOR !!!

                                      15 Martie 2014, ora 3,57 zori de zi !

O lumină alba stralucitoare, ma face sa tresalt de pe pat, si astfel ma trezesc ,fara ca eu sa deschid ochii, şi vad cu ei închişi, pe un Cer ca un amurg, sau ca pe un Cer de o dimineaţa devreme, văd UN  AVION , nu prea mare ca dimensiuni, care avea culoarea gri deschis, dar pe burta avionului existau DOUĂ  DUNGI rosii, un roşu închis, pâna la grena. Dungile erau de jur împrejurul avionului,,la partea de jos, si erau late ca de o palmă ,poate chiar mai mult.
Avionul zbura foarte aproape de pământ, cam la înălţimea unei case. Dar zborul AVIONULUI, era foarte suspect, deoarece nu avea o directie precisa. Ba se reechilibra si aveai impresia ca zboara în linie dreapta, ba zbura in cerc, legănându-se cand pe o aripă ,cand pe cealaltă.
AVIONUL, venea dinspre nord, si intentia lui era sa se îndrepte spre sud. 
AVIONUL, nu mai ptea fi echilibrat si pierdea tot mai mult din înălţime. Locul unde AVIONUL era deasupra Pământului si zbura in derivă, nu părea a fi locuit. Putea fi la poalele unui munte, sau deasupra unei ape. Oricum nu era iarbă prin imprejur, cel putin atât cât am putut vedea, pe o arie restransă, pe unde zbura AVIONUL gri ,cu două dungi late şi roşii, un roşu inchis, la partea de jos a avionului.
Dragii mei, veţi vedea ca în timp, vom auzi de acest AVION, şi va arăta asa cum eu l-am descris aici, deoarece eu l-am ăzut cu ajutorul LUI  DUMNEZEU !
Ce se va întâmpla cu AVIONUL...vom afla împreunî la timpul potrivit. 
                           Cu dragoste si preţuire, Maria. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu