duminică, 23 martie 2014

UN CUTREMUR , SE VA FACE BINE SIMŢIT , UNDEVA PE UNDEVA !

                                                  22 Martie  2014 , ora 0,45 !

Dragii mei, în timp ce scriam aici pe Blog, în astă noapte, la articolul anterior, ochii mi se închid fără voia mea, şi astfel văd spre răsărit, o încăpere cu o uşă verde vopsită, o uşă închisă, care a început a se clătina extrem de tare.
Uşa , deşi era închisă, când CUTREMURUL a început era gata ,gata ,să iese din balamale, atât de puternic era Cutremurul.
Dragii  mei, nu ştiu unde şi când va avea loc acest CUTREMUR  MARE, dar vom afla ,vei vedea ât de curând. Oricum ,nu vă fie teamă pentru că ,în Ţara noastră vor fi Cutremure, dar nu Cutremure devastatoare!
POPORUL  ROMÂN , este un popor credincios şi binecuvântat de BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI.
ROMÂNIA , este sub protecţia Divină, urmând a fi cel de-al doilea IERUSALIM !
În ROMÂNIA, va veni MÂNTUITORUL pentru a doua oară pe pământ.
Să avem Credinţă şi Nădejde, în BUNUL  DUMNEZEU  şi în MAICA  DOMNULUI, şi vom fi ocrotiţi şi păziţi de toate necazurile.
                                       Cu dragoste, MARIA.

4 comentarii:

  1. Si un CUTREMUR a avut loc în zona VRANCEA de 4,6 grade, astăzi 26 martie 2014, aproape de ora 22 ! Dar cu siguranţă va urma si un altul care va fi un pic mai mânios. Nu tare mânios, ci puţin mai mânios decât cela de azi.

    RăspundețiȘtergere
  2. CATEGORIC NU !!! ÎN ROMÂNIA , NU VOR AVEA LOC CUTREMURE CARE SĂ ADUCĂ MOARTE ! NU INTRAŢI DELOC ÎN PANICĂ ! NU AVEŢI NICIUN MOTIV ! Televiziunile au si ele nevoie de reclamă, caci doar din asta supravieţuiesc ! Cu dragoste, MARIA

    RăspundețiȘtergere