joi, 13 martie 2014

ATENTATE......, UN RĂZBOI CIVIL ŞI FOAMETE ..!

                                   13 Martie 2014 ,ora 2,50 noaptea !

Chiar dacă este atât de târziu, eu încă mai stau la Rugăciune, în camera mea, doar eu cu BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI., şi cu Sfinţii Săi !
Şi în timp ce mă rugam , aud Glas, care se bucură tare de ceea ce spunea , citez:
                      "Ai văzut şi  alte atentate cum sună ?
                        Ai văzut cum au răsunat ?!!!

Şi simt in tonul glasului acestuia, cum se bucura foarte, de felul cum au răsunat ,sau vor răsuna viitoarele posibile ATENTATE !
Dragii mei, stim cu totii ce se petrece în zilele noastre, cu ATENTATELE  ce au loc la tot pasul şi în care mor oameni nevinovaţi.
Ultimul ATENTAT,fiind chiar cu AVIONUL  din MALAEZIA cu 239 persoane la bord, care a fost detonat în aer, dar nu prea sus de Pământ !
Stiu că AUTORITĂŢILE din lumea întreagă, nu-si explică dispariţia, dar eu pot afirma cu siguranţă, că AVIONUL a fost detonat, in regiunea nordică, nu mult deasupra Pămîntului, sau deasupra unei posibile Ape.
La ora 3,18 aceeasi noapte de 13 martie 2014, respectiv zori de zi de 14 martie 2014, aud Glas care spune cu mare uimire :

             1.   "Aşa?! Cum ?!
              2.   Un Război  Civil şi foamete, ceva !
              1.   Război  civil si foamete ?
              2.   Război  civil !!!

Dragii mei, pentru ca nu cumva sa interpretez gresit aceste cuvinte, nu am să le comentez ! Ci ,voi lăsa timpul să decidă, cum ,unde şi când ,vor avea loc aceste nedorite evenimente, care vor aduce multă suferinţă oamenilor.
Să ne rugăm la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI, pentru Pacea şi liniştea Ţării noastre ,si pentru PACEA Lumii întregi.
Să nu uităm să fim buni şi sa iertăm din toată inima noastra, pe toţi cei care ne gresesc , cu voie sau fărăde voie.
Căci si BUNUL  DUMNEZEU ne iartă, cân ÎL rugăm în Rugăciunea TATĂL nostru..."Şi ne iartă nouă, greşalele noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri".
Să mergem la SFÂNTA  BISERICĂ, să ne spovedim, sa ne curăţim sufletul de păcate, prin SFÂNTA  SPOVEDANIE, ca să ne învrednicim a primi SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂŞANIE, cu PREA SFÂNT şi PREA SCUMP Trup şi Sângele  Domnului  nostru IISUS  HRISTOS, care S-a jertfit pentru noi, pentru mântuirea sufletului nostru, primind MOARTE prin RĂSTIGNIRE pe CRUCE !
                                          Cu dragoste şi preţuire, MARIA.

Un comentariu:

  1. Da, dar de ce asa de bisericoasa ? Uite eu merg cu masoneria..., mea nu cu biserica... si vocilea alea stiu ! Vroiau si cu mine, ca sa imi puna in carca si 11 sept. 2001, dar eu n-am vrut, ca-mi luau si varza si capra !!! (vezi : http://ateist.itgo.com) Asa graiste Zarcuscra...,

    RăspundețiȘtergere