marți, 11 martie 2014

AICI S - A NĂSCUT HRISTOS !!! ASCULTAŢI LA MINE !!!

                             20  August  2002  ora 5,35  dimineaţa !

Eram trează si mai stăteam puţin în pat. Priveam Cerul cu ochii închişi, unde vedeam o multime de TAINE ascunse ochiului firesc !
Brusc ,văd spre Apus deasupra  Pământului , O  LINIE alba densa, cât ţinea partea dinspre apus, linia era la orizontală şi era marcată (precum sunt acele linii roşii, care arata pe hârtie intensitatea unui cutremur )cu o culoare mai inchisa ,peste linia dreapta alba ca un abur.
Dar acest marcaj de la Apus, era în aer, la mică distanţă de pământ, la orizontal.
În stânga liniei drepte, marcate cu dese linii la vertical, apare scris un singur cuvânt, chiar deasupra liniei , si acest cuvânt era :

                                     "HRISTOS "!

Partea aceasta marcată, era dacă vreţi ca o fâşie de pământ, si ridicata la mica distanţă de Pământul propriu zis.
Aud Glas puternic, care spune :

                   "AICI  S - A  NĂSCUT  HRISTOS "!

Şi vedeam coltul stâng, al liniei marcate , sau a fâşiei de Pământ ridicate deasupra pământului,cât de  subtire era , de o ţineai în mâini, dar ca si lungime , era  cât ţinea partea dinspre apus.
La capătul din stânga deasupra liniei marcate, scria cu litere ca din aur, cu litere mari:

                                "  HRISTOS "!

Şi văd cuvântul HRISTOS, cum straluceste si pulseaza in noapte, deasupra Pământului, pe linia alba densa, marcata cu linii multe la vertical. 
Şi in timp ce stralucea si pulsa cuvântul HRISTOS, aud din nou glas, care spune ca o poruncă :

                                            "AICI ! 
                            AICI  S-A  NĂSCUT  HRISTOS "!

Şi aud alt Glas care vine din Cer si porunceste :

                         "ASCULTAŢI  LA  MINE !!!
                           CĂCI , EU  IAU  AMINTE  LA  VOI !
                          NU  VOI  LA  MINE !!!

Apoi, glasul se pierde ca un ecou si ceea ce vazusem la Apus a  disparut ca prin topire.
Dragii mei, eu nu stiu cum să-mi explic ceea ce am văzut, cu locul in care S-a nascut IISUS  HRISTOS, dar cu siguranta in timp vom cu ajutorul DOMNULUI, vom dezlega si aceasta MARE  TAINĂ !
Ceea ce pot să vă spun , este că Glasul care a spus :

                   ASCULTAŢI  LA MINE !!!
                   CĂCI , EU  IAU  AMINTE  LA VOI !
                    NU  VOI  LA  MINE !!!

era glasul MÂNTUITORULUI nostru IISUS  HRISTOS, DOMNUL şi DUMNEZEUL  nostru al tuturor.
Să ascultăm fraţilor, Porunca  DOMNULUI, si sa ne rugăm LUI, din toata inima noastra, pentru ca MÂNTUITORUL  IISUS  HRISTOS, să ia aminte la Rugăciunile noastre ale tuturor .
     Este atât de linistitor pentru pacea sufletului nostru, ca sa ne punem toată nădejdea noastră în DUMNEZEU PREA MILOSTIVUL şi în MAICA  DOMNULUI....!
Să incercam, si vom vedea cât de BUN este DOMNUL şi DUMNEZEUL nostru. Vom vedea cât de iubitoare si grabnic ajutătoare,este PREA SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU! Nu e greu deloc ! 
Haideţi să punem un nou început ,chiar din această clipă !
                                  Cu dragoste, MARIA

                 "


2 comentarii:

  1. Daca macar duminica,sau macar o zi pe saptamana fiecare om care-l iubeste pe Hristos si pe Maica Sa s-ar lepada chiar si acasa in fata icoanei Sale de tot raul care-l cunoaste despre sine,si ar face-o ca pe un ”sacrificiu” pentru salvarea copiilor Lui, a acestei lumi, a tarii noastre, pentru luminarea sufeltului si mintii celor ce conduc sau vor conduce lumea si aceasta tara (fiindca toate sunt cu voia lui Dumnezeu)atunci fata lumii ar arata altfel iar tara noastra ar capata iertare si Gratie Divina.
    Cine spune ca n-are pacat sau pacate mari se inseala,este in eroare.
    Pacate comitem toti, ele se fac cu fapta, cu cuvantul si cu gandul.Socotiti astfel cat de curati suntem. Pana si a urî nedreptatea e un pacat,fiindca ea inseamna neincredere in faptul ca Dumnezeu ne-a lasat liberul arbitru pe care nici macar El nu-l incalca si apoi mai inseamna neincredere in Judecata lui Dumnezeu. Niciun fir de par din cap nu ni se clinteste fara Voia Lui. Daca ni s-a clintit inseamna ca am meritat. Noi ce facem cu acest Dar, cu acest liber arbitru, cu vointa, cu sentimentele si emotiile noastre, cu gandurile noastre, cu cuvintele noastre asta este intrebarea.Uram crima, coruptia, minciuna, violenta, dar cati sunt cei care in loc sa adauge peste tavalugul de furie si ura al lumii care se rostogoleste ingrosandu-se, cerere la Dumnezeu de luminare si incalzire a sufletelor ratacite in mlastinile acestei lumi in cadere, cu lacrimi disperate si dragoste infinita, cati cer iertare pentru lume si cati se roaga pentru ea? Fiindca e usor sa te rogi pentru tine insuti si pentru ai tai,pentru straini e mai greu,asta n-o poate face decat iubirea de semeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vrem salvare? Sa incepem sa ne salvam noi mai intai renuntand la tot raul pe care il comitem in fiecare zi, iertand si iubind,fie si doar in fata noastra si a lui Dumnezeu. Cei pentru care o facem vor primi, Dumnezeu va primi rugaciunea noastra sincera si dezinteresata.
    Daca suferim din cauza cuiva sa ne gandim oare noi ce si cat am facut din lucrurile care ne supara sau ne afecteaza fiindca am uitat,sau neamul nostru a facut-o cu siguranta,iar fiecare dintre cei ramasi duce in spate si carca de pacate a celor in sanul carora s-au nascut. Asa a lasat Dumnzeu posibilitatea Mantuirii intregului neam, prin cei care au ramas in viata si se mai pot cai si indrepta. Daca n-o facem noi,vor duce copiii nostri aceasta povara mai departe.
    Ganditi-va numai cand mergem pe strada cat din gandul si sufletul nostru binecuvanteaza? Suntem critici peste tot dar foarte putin cu noi insine.
    Si nu ne dam seama ce poate face un gand,un cuvant un gest.
    Suntem ucigasi,mai mult decat orice alt neam din Europa. Aproape nu exista in neamul in care ne-am nascut (mama,bunica,strabunica)fara avort. Nici fara hotie. Nici fara invidie,nici fara injuratura,nici fara dezicere de viata,nici fara sa fi deznadajduit si sa nu fi regretat si cerut iertate. Dezicerea de viata, afurisirea sortii, dorinta de a muri (in diverse situatii grele), dorinta de bani de situatie materiala fara a tine cont de sufletul si inclinatiile sotului/sotiei,copiilor, compromisurile(cedarea sufletului in fata ratiunilor materiale), mania,orgoliul, furia, "dreptatea ta" care e mai buna decat "dreptatea lui", "adevarul meu" care e mai adevar decat "adevarul lui" sunt lucruri pe care fiecare dintre noi le-am facut, gandit,cuvantat si barfa,o avem in sange.
    Atunci,sa nu ne miram ca avem viata grea.O meritam. O ducem prea bine pentru cat ne-a iertat Dumnezeu.
    Vrem sa fie bine? Sa facem binele,sa ne smerim si sa daruim cuvinte frumoase la cuvinte urate, mangaiere la palme, incurajare la deznadajduiri,binecuvantari la afurisiri, dragoste la ura si atunci TOTUL se va schimba.
    Incercati acasa cu ai vostri si veti vedea si nu veti crede dar va fi adevarat. Nu raspundeti raului,ganditi-va la Dumnezeul rastignit si rastigniti-va orgoliul, tacand,iubind si rugandu-va, va spune cel mai pacatos om din cati au existat.
    Dragoste intre noi frati oameni si romani, DRAGOSTE si dorinta aprinsa de iertare, pentru noi insine si pentru toti ceilalti, ca si cand am fi noi insine, pacatosii.

    RăspundețiȘtergere