marți, 25 martie 2014

PLOI TORENŢIALE , SE VOR ABATE ASUPRA ROMÂNIEI !

                                24 -  25  Martie 2014, ora 3  noaptea !

Dormeam , când simt în ochii mei închişi LUMINA  ALBA ,orbitor de stralucitoare, care mă face să mă cutremur ca la un şoc electric .Şi astfel văd cu ochii închişi, văd în  curtea casei mele, şi sub un Cer de ziuă, şi într- o lumină  aurie,  cum Ploaia  a început să cadă d torenţial, fără oprire, cu bulbuci, cum se mai spune în termeni populari.
Dragii mei, vom trai cu toţii schimbarea care va veni, în ceea ce priveste vremea, dar nu trebuie sa ne speriem, ci să-I mulţumim BUNULUI  DUMNEZEU, şi MAICII  DOMNULUI, pentru ploaia binefăcătoare din Cer, pe care o revarsă asupra Pământului.
Astfel, ne vom putea bucura de multe legume şi verdeţuri pe care daca le consumăm, ne vor ajuta sa fim mai sanatosi şi plini de energie !
Dragii mei, este SFANTUL  şi MARELE  POST, al PĂTIMIRILOR  DOMNULUI, iar piaţa este plina de trufandale! 
Este atât de uşor ca sa ţinem post...., si vom fi atât de fericiţi sufleteste, când vom realiza ca a trecut POSTUL şi că aşteptăm cu mare dragoste, ÎNVIEREA  DOMNULUI.
Aşa să ne ajute BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, şi să avem mare grijă, ca sa ne înfrânăm şi limba slobodă, precum şi poftele trupeşti.
                                  Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu