duminică, 16 martie 2014

TREI LUMINI ORBITOARE ŞI IISUS HRISTOS !

                                                20 Februarie  2014, ora 8 dimineaţa !

Eram trează, dar mai stăteam în pat si vedeam cu ochii deschişi, la Sfânta Icoană cu Mântuitorul, vedeam o umbra densa, precum forma frunzei  de stejar. Această umbra, se mişca, pulsa ca o inimă.
Şi cum eu văd cu ochii închişi ,cel mai bine, închid ochii şi astfel văd cum Cerul deschide si coboara mai aproape de mine, de camera mea. Astfel, vedeam UN CER de noapte albastra catifelat, si în Cer, mai aproape de locul unde eu eram, vad TREI  LUMINI ,albe ovale, aliniate , şi orbitor de strălucitoare.
Apoi văd cum în faţa Sfintei Icoane cu IISUS  HRISTOS, din camera mea, a apărut UN SOARE cu nucleul maroniu şi cu raze multe albe ,stralucitoare foarte. Razele nu dădeau lumină în jurul lor,ci doar ele straluceau ca si raze.
În acest SOARE cu raze albe ce a apărut in camera mea, în faţa SFINTEI  ICOANE, apare ca din adânc, viu, în carne şi oase, ÎNSUŞI  MÂNTUITORUL  IISUS  HRISTOS !
Mântuitorul avea veşminte albe ca din Lumină, cu CHIPUL roziu, cu părul inelat si castaniu până pe umeri, şi era tare fericit şi zâmbitor.Deasupra MÂNTUITORLUI stralucea orbitor de tare, DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT , sub CHIP de PORUMBEL alb, pufos si cu ARIPILE  SALE, intinse larg ,lateral.
Apoi, văd cum dispare totul ca prin topire, si rămâne un cerc alb dens, şi in mijlocul cercului de Lumină se afla O SFÂNTĂ  CRUCE albă, orbitor de strălucitoare !
Aşa, cu tot cu Cercul de lumina alba, SFANTA CRUCE de lumina albă orbitor de stralucitoare, se ridică drept la Cerul Sfânt ,strălucind pe Cerul albastru violet, precum Soarele pe Cerul de vară.
Cele 4 braţe ale Sfintei Cruci, ce se înălţa la Cer, se termina fiecare sub formă de triunghi ascuţit, cu vârful la exterior.
Dragii mei, să avem mare grijă, ca din casa noastra, din inima noastră,să nu ne lipseasca Sfânta Cruce a LUI  HRISTOS şi sa ne rugăm BUNULUI  IISUS şi MAICII  DOMNULUI, să ne ajute ca să fim mai buni, mai milostivi si cu dragoste multă, faţă de Aproapele nostru.
                     Şi tot cu dragoste, ca întotdeauna, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu