duminică, 30 martie 2014

ŞI SUS ÎN CER , S - A SCHIMBAT ORA !!!

                                    30  Martie 2014 ,ora 7,30  !

Dormeam, căci după ceasul vechi este ora 6,30 ! Dar iată că ,un fulger de lumină albă stralucitoare, îmi luminează ochii mei închişi, şi astfel văd un Cer de noapte albastra , fara stele, fără Lună, un Cer catifelat şi transparent . 
Ca şi dincolo de plafonul camerei mele, văd cu ochii închişi UN PĂTRAT mare, şi în pătrat ,pe fundal se întrezareste silueta unei persoane, ca într-o ICOANA. 
Jos, la colţul din dreapta pătratului, au apărut Două Cercuri !
Fiecare CERC, fiind dublat. Deci, erau de două ori ,cîte două Cercuri concentrice.
Cercul din colţul dreapta, dinspre apus dublat şi el, era de un alb -galben orbitor de strălucitor şi în interiorul celor două cercuri concentrice, au apărut înscrisuri sub forma de liniuţe, de un alb stralucitor, exact ca pe un cadran de ceas . Aceste liniuţe,arătau însemnele pentru fiecare oră în parte.
Al doilea CERC, care era si el dublat, avea aceleaşi înscrisuri ca şi cel din colţul dreapta din pătrat.
Era de acelaşi alb orbitor  şi se afla la mica distanţă de CEASUL din colţul dreapta al pătratului, adică dinspre apus ! Căci, reprezentau  două  ceasuri !
CEASUL  din colţul dreapta ,arăta ora  5 !
Ceasul  din faţa celui cu ora 5, adică cel dinspre răsarit, arăta ora 6 !
Deci ora  5 veche ,a apus până la toamnă , şi în faţa orei  5  vechi ,a răsărit ora  6  ,ora cea nouă pentru perioada verii !
Întreg pătratul era înconjurat de stele mari , alb-albastre violet, extrem de strălucitoare si care pulsau ca nişte Luceferi .
Aşadar fraţilor, la DUMNEZEU nimic nu trece neobservat, şi nimic nu este neştiut. DUMNEZEU este ATOATEŢIITOR,  ATOATEŞTIUTOR  şi ATOATEFĂCĂTOR! 
Şi LUI  DUMNEZEU Îi place schimbarea  OREI  de iarnă, cu ora cea de vară ! Pentru că oamenii, devin mai optimişti, mai harnici, şi caută LUMINA  SA !  LUMINĂ , care ne vine de la DUMNEZEU !
Ori, cine umblă în LUMINĂ, nu va afla întuneric !

                       Ca întotdeauna, cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu