sâmbătă, 29 martie 2014

VÂNT, PLOI ŞI VIJELII !!!

                                     26  Martie 2014, ora 1,53 noaptea !

La această oră încă mă rugam, la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI ! 
O Lumină albă, orbitor de strălucitoare ,aşa cum stăteam în genunchi, îmi pătrunde prin creştet în tot corpul,şi mă cutremur la propriu,când simt fulgerul de Lumină ,că intră în corpul meu! 
Şi astfel văd cu ochii închişi , un Cer senin şi luminos . 
Brusc, totul se schimbă ! Aşa din senin, se porneşte un vânt puternic, o ploaie  ca o rupere de nori, şi o cumplită  vijelie ,care îndoia copacii şi-i smulgea din rădăcini.
Aud un glas, care ne îndemană cu multă dragoste la Rugăciune curată. Citez :
                    "Să ne  rugăm !
                      În Numele  Domnului, să ne rugăm "!

Dragilor, eu nu ştiu unde vor începe aceste vijelii si ploi torenţiale, dar cu siguranţă într-un timp nu prea îndelungat, cu ajutorul mass-mediei , vom auzi de furtuni, vijelii, şi inundaţii ! Ploi interminabile !
Să ne rugăm şi noi, fiecare dintre noi să ne rugăm cu smerenie si cu dragoste, în Numele Domnului şi al Maicii Lui  Dumnezeu ![
                               Cu dragoste, Maria

3 comentarii:

  1. Am urmarit fimuletul cu dvs.Sunteti o persoana minunata , as dori sa va cunosc si in realitate.
    Un mesaj pentru toti cei care va fac schizofrenica:
    Pot spune ca d-na Maria nu are nici o problema mintala!Am urmarit-o timp de jumatate de ora.A vorbit mai normal decat un om normal.Va spun ca este mult mai normala decat cei care comenteaza aiurea pe aici.

    D-na Maria , tare mult as vrea ca dvs. sa va rugati ca si mie , pacatosului de pe blog , sa ii arate Dumnezeu un semn , cat de mic.Ca sa nu mai fie nici urma de indoiala in sufletul meu.Va multumesc!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Robert, ma bucur mult că ai revenit pe Blog ! Cu multă dragoste sufletească o să mă rog şi pentru tine, ca sa nu mia ai nicio indoiala in suflet ! Cu drag, MARIA

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi ploile au sosit şi în ROMÂNIA şi nu mai contenesc şi aduc inundaţii !

    RăspundețiȘtergere