miercuri, 1 ianuarie 2014

AŞA ARATĂ ÎNGERII DOMNULUI ! VOI RESPECTA ÎN VEAC CUVÂNTUL DOMNULUI !

                                  18 Octombrie  2001,ora 23,30 !

Mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI, când aud GLAS, care spune aşa:

                 "VOI  RESPECTA  ÎN  VEAC !
                    ÎN  VEAC  ESTE  CUVÂNTUL  DOMNULUI ! 
                    CUVÂNTUL  ADEVĂRULUI  "!

Clipă în  care văd cu ochii închişi fiind, văd O CARTE  mare în întuneric, deschisă la o pagină anume. CARTEA  era mai la distanţă de mine, iar mie îmi părea tare rău, că nu puteam să citesc pe ea, din această pricină. În acest moment, ceva minunat se întâmplă.Simt o pace şi linişte sufletească deosebită; eram împăcată cu mine şi ÎL simţeam pe BUNUL  DUMNEZEU, foarte aproape, întru mine.
Simţeam ceva dumnezeiesc ,că se petrece cu mine ! Văd cum CARTEA  SFÂNTĂ îmi este adusă de o forţă  nevăzută în faţa ochilor mei, şi acum văd scris,ceea ce auzisem,şi anume :

                 " VOI  RESPECTA  ÎN  VEAC ,                                 CUVÂNTUL  DOMNULUI  !
              CUVÂNTUL  ADEVĂRULUI !
                 M- AM  ÎNVREDNICIT  CU  CUVÂNTULUI  DOMNULUI  "!

Acum MINUNEA  se întâmplă : întreaga cameră a mea, deşi era în întuneric, s-a umplut de LUMINĂ  albă stralucitoare.
Văd  UN  MEDALION de lumină albă strălucitoare, şi în MEDALION, UN   SFÂNT  în veşminte albe, orbitor de strălucitoare.
Cerul parcă coborâse în camera mea. Cerul are culoarea alb-bleu, senin şi stralucitor, 
În jurul MEDALIONULUI cu SFANTUL prins în mijlocul lui, sunt ÎNGERAŞI !
ÎNGERAŞI cu chipuri de copilaşi cam la 3 anişori, care aveau chip angelic, chip de copil, dar aveau si aripi ca de fluturi mai mari. Aripi de LUMINĂ albă transparentă, sub forma aripilor ca de fluturi, aveau părul castaniu şi bucălat, şi zburau se bucurau în jurul MEDALIONULUI, apoi apar şi alţi ÎNGERAŞI,  numai că ,aceştia aveau chip ca de copil la 6 anişori, şi aripi mari, albe pufoase precum zăpada, aripi ca de porumbel.
Din CERUL  senin, coboară ca pe nişte trepte nevăzute, coboară păşind ca şi noi, CETE  DE  ÎNGERI, cântând şi lăudând pe DUMNEZEU.
Şi aceşti ÎNGERI, aveau ARIPI MARI şi transparente, precum voalul de mireasă.Precum cad fulgii de zăpadă din CER, tot aşa coborau din CER, UN INFINIT număr de ÎNGERI, cântând şi lăudând pe DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI.
Toţi se adunau în jurul MEDALIONULUI, în care se afla viu şi cu veşminte  orbitor de strălucitoare, UN  SFÂNT, al cărui CHIP nu-l puteam vedea.
Toată camera mea, s-a umplut de LUMINĂ şi de ÎNGERI, şi iar văd scris pe CARTEA  deschisă la o anumită pagină, văd scris în relief şi-mi aud şi propriul GLAS, zicând aşa :
            
                    "VOI  RESPECTA  ÎN  VEAC , CUVÂNTUL  DOMNULUI !
                     CUVÂNTUL  ADEVĂRULUI !
                    ÎN  VEAC  ESTE  CUVÂNTUL  DOMNULUI ! CUVÂNTUL  ADEVĂRULUI,  CUVÂNTUL  DOMNULUI, CUVÂNTUL  ÎNŢELEPCIUNII !
                    VOI  RESPECTA  ÎN  VEAC !
                  M-AM  ÎNVREDNICIT  CU CUVÂNTUL  DOMNULUI "!

Şi astfel ,eram înconjurată şi eu, prinsă în mijlocul lor, de ÎNGERII  DOMNULUI, şi în faţa ochilor mei închişi, aveam CARTEA  ÎNŢELEPCIUNII (aşa mi s-a spus în acest moment când scriu, de UN GLAS, cum că acea CARTE ,era CARTEA  ÎNŢELEPCIUNII ),citeam cu ochii sufletului , şi-mi auzeam GLASUL sufletului meu, aşa cum am citat mai sus.
Şi după cum vedeţi dragii mei, au trecut 13 ani de atunci, iar eu continui să fac cunoscut CUVÂNTUL  DOMNULUI, şi să aduc veşti din CERUL  SFÂNT şi să descriu ADEVĂRUL aşa cum îmi este arătat.
Toţi ÎNGERII  DOMNULUI, şi cei din jurul meu şi cei care coborau din CER,aveau chipuri de copilaşi, între 2 şi 7 anişori, iar trupuşoarele lor erau numai din LUMINĂ şi ARIPI  albe transparente, precum roua dimineţii. 
Acum aţi cunoscut şi voi dragilor, de ce scriu şi de unde scriu toate acestea, şi că nimic nu este de la mine, ci toate se ptrec cu VOIA  LUI  DUMNEZEU şi cu PUTEREA  SA.
                    Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu