duminică, 26 mai 2013

TARABELE DIN PIAŢĂ , PLINE , ŞI SFINTELE BISERICI..GOALE !

                                                    HRISTOS  A  INVIAT  , dragii mei  !
                                                          15 noiembrie 2003, ora 6,33 !

Era prea dimineata, ca sa ma trezesc, si sa ma dau jos din pat. Dar, O LUMINA, alba puternica, ca un fulger, imi patrunde prin tot corpul , si astfel vad cu ochii inchisi, spre Apus, un loc, ca o PIAŢĂ !
Aici, vedea, ,multe tarabe, una langa alta, iar la mijlocul sirului de tarabe, pe o taraba, jos, la partea din faţă, a aparut, O PANZA, de culoare galbena, panza ce era intinsa, pe partea laterala a tarabei, si pe care, scria ceva, tare trist, scria cu litere mari negre, cu faţa spre Rasarit, scria asa:

                 "SFÂNTA  BISERICĂ  "!

Dragii mei, stim cu totii, ca, DUMINICA, multi oameni, in loc sa mearga la SFANTA BISERICA, merg la Piata, unde ,fie ca-si fac cumparaturile, fie ca..au spre vanzare, anumite lucruri sau alimente, orice...,din care se poate scoate bani.
In tot acest timp, SFINTELE BISERICI, sunt aproape goale, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, deoarece, crestinii, sunt mai interesati, de bani, de imbuibarea pantecelui, de distractii si desfranari de toate felurile.
DUMNEZEU ,PREA BUNUL SI PREA MILOSTIVUL, ne-a lasat, SFANTA DUMINICA, ca sa o respectam, si sa mergem, in SFANTA CASĂ A SA ! Nu sa mergem la piaţă, sa facem negoţ. Avem 6 yile, ale săptămânii, in care sa mergem la piaţă, dar cand este vorba de SFANTA DUMINICA, sa mergem la SFANTA BISERICA.
Fireste, sunt oameni care lucreaza si duminica, Dumnezeu, nu le cere, sa se lase de serviciu. Dar, pentru cei care stau acasa Duminica, si ar putea merge la SFANTA BISERICA, si nu o fac, din anumite motive, mai bune sau mai putin bune, DUMNEZEU, le va cere socoteala si in viata aceasta (dandu-le necazuri), si in viata vesnica, cand, pedeapsa, va fi ..vesnica.
Asadar, fratilor, invredniciti-va, si mergeti cu toata inima si cu toata dragostea, la SFANTA BISERICA, nu la PIAŢĂ !
                                  CU DRAGOSTE,
                                                                 MARIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu