luni, 20 mai 2013

21 MAI 2013 , LA SFANTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE, SFANTA EVANGHELIE, DE LA IOAN ! LA MULTI ANI, PENTRU TOATE ELENELE SI CONSTANTINII, DIN TOATA LUMEA !

                                        HRISTOS  A  INVIAT , FRATILOR !

LA MULTI ANI, multa sanatate, multe impliniri sufletesti si duhovnicesti, pentru ,voi, toti, care, purtati numele de : Elena, Ileana, Liliana, Nuta, Eleonora..etc, precum si pentru voi toti, cu numele de :Constantin, Constanta, Costel, etc. Din toata inima, LA MULTI ANI, SI, SA NU VA PIERDERTI, NICIODATA CREDINTA !
Iata ,dragii mei, cum ,pe 21 MAI,2013, de SFINTII IMPARATI, CONSTANTIN si MAMA SA ELENA, se citeste, in SFINTELE BISERICI, CRESTIN ORTODOXE, SFANTA EVANGHELIE, DE LA IOAN !
Citez:
                 "Zis-A DOMNUL, catre Iudeii, care veniseră ,la DÂNSUL :
                  Agonisiţi-vă , nu mâncarea , cea pieritoare, ci mâncarea ,care rămâne spre viaţa vesnică, pe care O va da vouă, FIUL OMULUI, căci pe EL , L - A pecetluit, DUMNEZEU TATĂL .
Atunci, au zis, către DÂNSUL : ce să facem, ca să săvârşim ,lucrurile lui DUMNEZEU ?
IISUS, răspunzând, A zis către ei :
Acesta este ,lucrul lui DUMNZEU, ca să credeţi in ACELA, pe care, EL, L - a trimis .
Ei insă, I - au răspuns : dar, ce MINUNE, faci TU, ca să vedem, şi sa credem în TINE ? Ce lucrezi ?
Părinţii noştri , au mâncat ,mană în pustie, precum este scris :pâine din Cer, le-a dat lor, ca să mănânce .
Dar IISUS, le-a spus :
ADEVĂRAT, ADEVĂRAT ,VĂ SPUN VOUĂ ! NU MOISE, V-A DAT VOUĂ , PÂINEA CEA DIN CER, CI, TATĂL MEU,VĂ VA DA, DIN CER, PÂINEA CEA ADEVĂRATĂ. PENTRU CĂ , PÂINEA LUI DUMNEZEU, ESTE ACEEA CARE, SE POGOARĂ DIN CER, ŞI DĂ VIAŢĂ LUMII  !
Dragii mei, daca puteti, mergeti neaparat, MARTI 21 MAI 2013, la SFANTA BISERICA, pentru 2 ceasuri, si ascultati, cu inima cu sufletul, SFANTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE, si veti vedea cum,va simtiti, tare usurati cu sufletul, si veti fi ,mult mai puternici si mai tari in CREDINTA !
                                                   Cu dragoste,
                                                                        Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu