duminică, 26 mai 2013

SA NU ÎNJURĂM , NICIODATA !!! NICI MĂCAR, IN GÂNDUL NOSTRU, DE CELE SFINTE ! ACEST PĂCAT, ESTE UN PĂCAT DE MOARTE, CARE NU SE VA IERTA, NICI IN VIATA ASTA , SI NICI , IN VIATA VESNICĂ !

                                               HRISTOS  A  INVIAT , fratilor !

                                                    18 noiembrie 2003 ,ora 5,16 dimineata !

Dormeam, la aceasta ora, dar ma trezeste UN GLAS, care spune asa, citez:

                     "Eiiiii, DACA - O CĂDEA , ÎI DAU FAŢA DE PERNĂ, PE NUMELE ,TATĂLUI, SI - AL FIULUI, SI-AL SFÂNTULUI DUH...! (si un alt Glas, intreaba):
                       "I - A FĂCUT ? NUMELE ,TATĂLUI SI -AL FIULUI......."!

In clipa urmatoare, UN GLAS, de barbat, care intreaba, parcă , în batjocură :

                        "PORUNCI ??? (si glasul injura pe BUNULU DUMNEZEU, foarte urat, incat, nu pot reda aici, injuratura, acestui betivan, ).
Apoi, vad cu ochii inchisi, silueta unui barbat, care mergea..pe 7 carari, si in faţa lui, mai la distanţă. vad UN FOC, care arde incontinuu, foc, in care ,vad si fum, si cenusa, si flacari.,jos pe Pamant. In jurul focului, Pamantul era negru, ca tăciunele, din mijlocul focului, iese la suprafaţă, apoi in aer, deasupra focului, O CIFRA !
                  Aceasta CIFRA, era CIFRA....3 !  UN TREI , AURIU, usor afumat, care a iesit din foc, atunci cand, acel barbat beat, a injurat de DUMNEZEU.
ACEST  TREI, dragii mei, este   SFANTA TREIME ! DUMNEZEU TATAL, DUMNEZEU FIUL SI PREA SFANTUL DUH !
Atunci cand, cineva injura, de DUMNEZEU, atunci, face UN PACAT de moarte, impotriva SFINTEI TREIMI, si acest pacat, nu se va ierta, nici in viata aceasta, si nici in viata vesnica.
Locul celui, care injura de DUMNEZEU, in viata vesnica, va fi,in focul iadului, ;acolo va arde vesnic,;se va chinui vesnic, si nu va avea, o picatura de apa, sa-si ude buzele, in mijlocul focului.
Asadar, daca este cineva, dintre cei care citesc aici, si a injurat de DUMNEZEU, eu v-am spus acum, voua, ce va asteapta, si este bine, sa mergeti la Preot , si sa va marturisiti, iar acest pacat, va fi iertat, daca va caiti, si nu-l mai faceti.
Căci, DUMNEZEU, asa zice:
                         "TOATE CATE, VETI DEZLEGA, PE PAMANT, VOR FI DEZLEGATE SI IN CER !
                           SI TOATE CATE, VETI LEGA, PE PAMANT, VOR FI LEGATE ,SI IN CER "!
Spovedania la Preot, ne curata sufletul, de toate pacatele, daca ne spovedim corect, si nu ascundem nimic.
                                                                    Cu dragoste si pretuire, Maria

9 comentarii:

  1. Doamne Preainalite!
    Atat de mult am gresit , incat numarul pacatelor mele a depesit nisipul marii.Nu am injurat de cele sfinte , dar am ascuns la Spovedanie.Doamna Ghiorghiu , ce sa fac?Va rog , rugati-va Imparatului Dumnezeu si pentru mine cel ce mai mult decat nisipul a pacatuit.

    RăspundețiȘtergere
  2. ptr,Robert daca te simti ca esti pacatos, este bine ca te recunosti. Domnul Hristos na venit pentru cei neprihanti , ci pentru cei pacatosi.vezi Ev,sf (Marcu 2:17.) nu la preot, nu la pastor, nici chear la papa nu poti sai martursesc pacatel, vezi (psalmul 31:6)singurul care-ti cunoaste inima si gìndul, si care ìti poate oferi ertarea pacatelor este Hristos. vezi (Efeseni 6:7). stai ìnaintea Domnul Iisus Hrisos si adui Lui povoara pacatelor tale. daca am pacatuit trebuie sa venim cu pocainta si smerenie ìnaintea Imparatului, si sa lepadam tot ce-i rau si pacatos si El ne va erta vezi (1Ioan 2:1)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GREŞIT !!! PĂCATELE SUNT IERTATE, NUMAI PRIN SFÂNTA SPOVEDANIE, LA PREOT !
      Când, mergem la PREOT, în scaunul în care stă PREOTUL, stă în mod nevăzut, DOMNUL nostru IISUS HRISTOS !
      PREOŢII, sunt MÂNA DREAPTĂ , A LUI DUMNEZEU, PE PĂMÂNT.
      Nu ne putem mântui singuri de capul nostru, n-avem cum.
      DUMNEZEU, ne-a lăsat SFINTEL BISERICI, în care să mergem, şi să luăm aminte ÎNVĂŢĂTURILE SALE, când spune :
      "TOATE CÂTE VEŢI DEZLEGA PE PĂMÂNT, DEZLEGATE VOR FI ŞI ÎN CER ! IAR TOATE CÂTE LE VEŢI ŢINE, ŢINUTE VOR FI !
      Sigur că, ne putem ruga şi acasă, în faţa SFINTELOR ICOANE, ÎL PUTEM IMPLORA , PE BUNUL DUMNEZEU, ca să ne dea iertare PĂCATELOR noastre, dar EL, ne spune în inima noastră, ...MERGI LA PREOT ŞI MARTURISEŞTE-ŢI PĂCATELE, ŞI IERTATE ÎŢI VOR FI ,PĂCATELE !
      DUMNEZEU, ne-a lăsat pe, PREOŢI, ca să mergem pe CALEA MÂNTUIRII. Prin PREOT, PUTEREA DUHULUI SFÂNT ,coboară, şi în mod cu totul nezăzut, în SCAUNUL SPOVEDANIE, stă HRISTOS, DOMNUL şi DUMNEZEUL nostru, CARUIA I SE CUVINE, TOATĂ CINSTEA, SLAVA ŞI ÎNCHINĂCIUNEA !
      Dacă nu avem nevoie de PREOT, pentru SPOVEDANIE, atunci, de ce mai mergem la el, ca să ne botezăm PRUNCII ? De ce mai ne cununăm în SFANTA BISERICĂ? De ce mai chemăm PREOTUL, când ne moare cineva drag, şi trebuie să-l inmormântăm ?
      Deci, nu te mai grabi, s[ dai citate din BIBLIE, ci mergi la SFANTA BISERICĂ şi vorbeste cu PREOTUL, şi te va convinge că, PĂCATELE, ÎŢI SUNT IERTATE, NUMAI PRIN SFANTA SPOVEDANIE, ŞI PRIN A TE ÎNVREDNICI, A PRIMI, SFÂNTA ÎMPĂRTĂŞANIE, CU PREA SFÂNT ŞI PREA SCUMP, TRUPUL ŞI SÂNGELE DOMNULUI!
      Să nu ne grabim, să etichetăm pe cineva, pâna nu aprofundam bine, problema care, ne frământă.
      ROBERT, a procedat foarte bine, si merita toate laudele !
      Cu drag, Maria

      Ștergere
  3. dacă susții că ești creștină autentică, și dacă crezi că Biblia
    este CUVÎNTU LUI DUMNEZEU, atunci tot ce spui și susții trebue să fie bazată după învățătura SFINTELOR SCRIPTURI. dar din cele scrise mai sus, unel din învățături pe care le susți sînt fără bază Biblică, și chiar contrar Bibliei. sincer nu vreau să supăr pe nimeni, dar noi trebue să propovăduim Adevărulo. IISUS a spus Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
    (Ioan 8:32) ozi bună

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doresc ca să-ţi răspund, pentru a te lămuri !
      Toţi suntem CREŞTINI, dacă ne-am botezat, ÎNTRU DOMNUL nostru IISUS HRISTOS. Aşa cum cântăm şi în SFANTA BISERICĂ :
      "CÂŢI ÎN HRISTOS , V-AŢI BOTEZAT , ÎN HRISTOS, V-AŢI ŞI-MBRĂCAT "!
      Dar eu, nu scriu, citate, din SFANTA BIBLIE !
      Eu scriu, toate câte îmi îngăduie BUNUL DUMNEZEU, a le auzi şi a le vedea.
      BIBLIA, este SFANTA CARTE, ce sta, întotdeauna la căpătâiul meu; dar eu nu copiez de acolo, ca să scriu aici.
      Nu ai să gaseşti nimic, la fel, scris, ca şi-n CĂRŢILE SFINTE, în scrierile mele. Eu nu completez, propoziţiile, cu un presupus CUVÂNT, sa CUVINTE, care ar lipsi, ci, le las, şi le scriu, întocmai. Nici nu adaug de la mine, şi nici, nu şterg vreun cuvinţel sau vreo literă.
      Aici, este TAINA ! De a scrie CUVÂNTUL DOMNULUI, aşa cum , îmi este spus de SUS !
      Urmăreşte cele scrise de mine, pe BLOG, şi vezi cate s-au împlinit ! Cu drag , MARIA

      Ștergere
  4. bună! M explică-mi și mie te rog, ce este botezul în realitate?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. E timpul sa ne punem problema cat mai serios ce lasam in urma noastra.Chiar daca nu injuram,cum putem sta nepasatori fata de o nelegiuire asa de mare?Cum ne dovedim credinta,respectul,recunostinta fata de Dumnezeu?Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti arata clar ca si cei nepasatori se invinuiesc,nu numai cei ce savarsesc pacatul respectiv.Deci,va rog,fiecare sa se gandeasca cat mai sincer la acestea.Ce putem face?
    Conform operelor ,,Pacatul injuraturilor"de parintele Nicodim Mandita si ,,Lupta impotriva hulei"de preacuviosul Filothei Zervagos,mai intai,vinovatii trebuie sfatuiti cu dragoste si sa se faca rugaciuni pentru intoarcerea lor.Apoi,daca nu vor sa inteleaga,sa fie o lege care sa-i pedepseasca aspru(cum exista legi care protejeaza autoritatile si simbolurile nationale,trebuie combatuta si aceasta nelegiuire).Daca nici prin pedeapsa nici cu frumosul nu se invata minte,biserica si societatea trebuie sa-i repudieze(inainte nu-ti permiteai sa te saruti in public de gura lumii,iar omul la porunca legii merge si la razboi).

    RăspundețiȘtergere