duminică, 12 mai 2013

PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU , SUS , IN CERUL SFANT .,IN GRADINA RAIULUI !

                                                23 AUGUST 2004, ora 23, 29 !

Ma rugam, singura fiind, in camera mea, si in genunchi stand, cand, brusc, vad cu ochii inchisi, cum, CERUL noptii, se deschide, si astfel, vad, UN ALT CER, frumos, bleu, senin, stralucitor ca de oglinda.
Sub acest CER, din CERUL SFANT, se afla, O GRADINA, dumnezeiesc de frumoasa, si verde.
Doar, iarba verde si flori multe, extrem de multe si de frumoase.
In mijlocul, acestor frumuseti dumnezeiesti, O vad, pe MAICA DOMNULUI, in vesminte, albastre violet, care vesminte, Îi, acopereau si capul, erau catifelate, si de culoarea viorelelor.
MAICA DOMNULUI, in picioare fiind, cu FAŢA, stralucind de LUMINA ALBA, intinde mainile SALE, spre in jos, spre iarba verde, si are in MAINILE SALE, O LUMANARE ,galbena ,la culoare, stralucitoare chiar, pe care , o infinge, in iarba verde, si flacara lumanarii, apare, singura, inca de cand, MAICA DOMNULUI, SE aplecase, sa o infinga, in iarba si-n mijlocul florilor.
Flacara, lumanarii din GRADINA MAICII DOMNULUI., avea culoarea, alb-galbuie, foarte stralucitoare.
MAICA DOMNULUI, S-a ridicat, Si-a indreptat trupul, si a ramas, cu MAINILE -I ,intinse, spre FLACARA LUMANARII, din mijlocul GRADINII RAIULUI.
Dragii mei, va asigur ca, GRADINA RAIULUI, este neasemuit de frumoasa, si aducatoare de bucurie si liniste si pace sufleteasca, iar MAICUTA DOMNULUI, ne va primi ,pe toti, cei care ne rugam Ei, cu CREDINTA si cu Dragoste si NADEJDE, atunci cand, vom parasi, aceasta viata , grabnic trecatoare, si ne vom odihni, in GRADINA RAIULUI, A MAICII LUI DUMNEZEU.
                            Cu dragoste,
                                                   Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu