marți, 21 mai 2013

TORNADA DIN S.U.A., DE ASTAZI , 21 MAI 2013 , AM SCRIS ,DESPRE EA, CU CEVA TIMP IN URMA !

                                                     HRISTOS  A  INVIAT, FRATILOR  !

Cu durere ,in inima si-n suflet, scriu aceste randuri, pentru ca, ceea ce scriam, cu ceva timp,in urma, despre INUNDATII, si TORNADE, s-au implinit si se vor mai implini.
Nu vom scapa, nici de CUTREMURE. Din nefericire, au murit multi oameni si multi copilasi nevinovati,  iar pagubele materiale, sunt imense !
Daca veti cauta pe BLOGUL meu, veti vedea ca, am scris cu mult timp in urma, despre TORNADE SI INUNDATII.,care urmeaza a se manifesta.,pe Pamantul nostru; nu stiu locul ,nici ziua, dar stiu, ca se implineste, de fiecare data, mai devreme, sau mai tarziu. Vor mai fi si TORNADE, nu numai ,in SUA, ci si in alte ŢĂRI, chiar si in ROMANIA, dar vom trece, peste ele, caci, DUMNEZEU, nu ne da mai mult, decat putem duce.
Ceea ce urmeaza, intr-un timp nedefinit, va fi, UN CUTREMUR, care ne va baga putin,in sperieti.
Dar , acest lucru, nu trebuie sa ne sperie, pentru ca, daca avem CREDINTA, NADEJDE SI DRAGOSTE, in DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, vom fi ,intotdeauna, ocrotiti, de PUTEREA LUI DUMNEZEU, si de MILA  si  RUGACIUNILE ,MAICII DOMNULUI !
Dragii mei ! SA NU VA PIERDETI, NICIODATA CREDINTA ! CREDINTA IN DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, ESTE, CEA MAI MARE BOGATIE, A SUFLETULUI NOSTRU  !  SI CREDETI-MA CA, NIMIC ,NU ESTE MAI DE PRET, IN VIATA NOASTRA, DECAT....CREDINTA ,IN BUNUL DUMNEZEU SI - N MAICA DOMNULUI !
                                           Ca intotdeauna, cu pretuire si dragoste,
                                                                                                       Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu