marți, 14 mai 2013

MAICA DOMNULUI , CU PRUNCUL IISUS ,IN BRATE, SI CU SFANTUL ARHANGHEL ,MIHAIL, LA MICA DISTANTA, IN SPATELE MAICII !.

                                               28 August 2003, ora 23,40.

Este foarte tarziu, dar ,pentru mine, este o mare bucurie, sa pot intra, in camera mea, si in liniste, sa ma pot ruga,trup si suflet, inima si cuget, lui DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI.
Astfel, in timp ce ma rugam, vad brusc, deasupra PIANULUI, vad cu ochii inchisi, cum , intr-un norisor, albastru violet, stralucitor foarte, se afla, MAICA DOMNULUI, cu PRUNCUL IISUS, in brate, si in spatele ,MAICII, la mica distanta, se afla, ARHANGHELUL MIHAIL, INGERUL DREPTATII.
Vedeam pe MAICA DOMNULUI, in vesminte, rosii -grena, tinand, pe bratul, Ei, drept, pe PRUNCUL IISUS. 
Arhanghelul, MIHAIL, avea ,vesmant alb-vernil, si cu pelerina rosie, deasupra, avand in MÂNA SA, dreapta, SABIA de foc, ridicata, cu varful ,pe umarul SĂU , drept,
In urmatoarea clipa, vad cu ochii inchisi, O TURLA, a unei SFINTE BISERICI,  O TURLA ,ARGINTIE, transparenta, din care ,a iesit, la suprafata, in varful , TURLEI, MAICA DOMNULUI , cu vesminte rosii, catifelate, ce tinea, in MAINILE Ei, O SFANTA CRUCE, ALBA, DE LUMINA,un alb, orbitor de stralucitor, pe care, a asezat-O.,exact in varful TURLEI, care nu avea CRUCE.
La final, vedeam TURLA, argintie, SFANTA CRUCE DE LUMINA alba, stralucitoare, si pe MAICUTA DOMNULUI, in vesminte rosii, cu AUREOLA, deasupra capului, ca de soare, si care tinea, cu MÂNA dreapta, SFANTA CRUCE, de LUMINA alba, in varful TURLEI.
Totul era, frumusete si stralucire dumnezeiasca !
Sa ne inchinam, fratilor, MAICII DOMNULUI si SFINTEI CRUCI, sa mergem la SFANTA BISERICA, si vom fi, ocrotiti si paziti, de toate relele.
                               Cu dragoste si pretuire,
                                                                  Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu