vineri, 10 mai 2013

MAICA DOMNULUI , ISI STRANGE CU DRAGOSTE, LA PIEPT PRUNCUL, SI IL SARUTĂ , PE OBRAJORUL ,DREPT !

                                            După amiază, de 12 octombrie, 2003 !

Eram acasa, si trebaluiam prin gospodarie, cand, brusc, vad cu ochii inchisi, O CAMPIE, mare , intinsa, plina de zapada, alba ,si pufoasa.
In mijlocul campiei, cu zapada proaspata, vad ,ca si cum ar fi, intr-o SFANTA ICOANA , mare si argintie,  O VAD, pe MAICA DOMNULUI, in vesminte ,argintii stralucitoare, si are pe BRATUL Ei, stang, pe PRUNCUL IISUS !
MAICA DOMNULUI, ISI STRANGE, CU DRAGOSTE, PRUNCUL IN BRATE, SE LIPESTE CU FAŢA ,DE OBRAJORUL DREPT, AL PRUNCULUI IISUS, SI IL SARUTĂ ,CU DRAGOSTE SI APĂSAT, PE OBRAJOR.
Putin mai tarziu, ÎL VĂD , pe IISUS HRISTOS, in vesminte albe de LUMINA, cu parul castaniu, lung ,pana la umeri, si cu ochii albastri de seninul Cerului, si cu FAŢA LUMINATA, ca un soare, in mijlocul, mai multor SFINTI,in vesminte albastre, care, erau asezati, ca la CINA CEA DE TAINA !
Puitn mai tarziu, aud UN GLAS, care spune asa:

                                "DOAMNE  AJUTA "!
                                  BING - BANG ! BING - BANG - BING !
                                  DOAMNE AJUTA, DOAMNE !
Clipa in care, vad cu ochii inchisi, spre Apus, vad ,O MANASTIRE, care avea la exterior, peretii rosii, din caramida rosie .
Dragii mei, sa spunem si noi, in fiecare clipa, in gand, sau cu soapte, ..DOAMNE AJUTA !, si vom primi ajutor, de la BUNUL DUMNEZEU, si de la MAICUTA DOMNULUI, numai..sa credem si sa nadajduim, ca asa va fi, dupa CREDINTA si Rugaciunea noastra.
                                     Cu dragoste,
                                                         Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu