miercuri, 8 mai 2013

IISUS , A FOST LEGAT , CU MAINILE LA SPATE !!!

                                                      8  MAI  2013  , ora 6,10 dimineata !

Eram treaza, dar mai stateam ,putin in pat, si stateam cu ochii inchisi, astfel, admirand, frumusetile CERULUI SFANT !
Vedeam, CERUL, de culoare albastru violet, catifelat, ca de noapte, iar, pe CER, se perindau, in  faţa ochilor mei inchisi, SFINTI , cu aureole, ca de soare, deasupra capului, gradini verzi, pline cu flori, si pomi inverziti, altii, decat cei,pe care ii cunoastem noi.  Sfinte Icoane, imi apareau in faţa ochilor inchisi, ape curgatoare, rîuri si peşti vii, care inotau bucurosi, multe, foarte multe ,din TAINELE CERULUI SFANT,.
Dar sa revin, la TITLU.
                                    IISUS A FOST LEGAT, CU MAINILE LA SPATE !

Dimineata, cand eu admiram, cele scrise, mai sus, aud GLAS, care zice cu durere si cu teama, asa:

                               "IISUS  A  FOST  LEGAT  , CU  MAINILE  LA SPATE  , PECETLUIND... "!

(si GLASUL, dispare ca o adiere).

Clipa in care, vad spre rasarit, multime de oameni, pe un  camp verde, cu iarba, ziua fiind, si pe IISUS MANTUITORUL nostru, in mijlocul multimii, care-L huiduiau.
IISUS HRISTOS, era imbracat cu O CAMASA alba, lunga, pana la calcaie, avea parul pe spate, castaniu ,precum castanele coapte, era aplecat usor de spate (eu din spate IL vedeam), si avea MAINILE SALE, PREA SFINTE, MAINI ,cu, care a facut MINUNI, erau legate, strans, una peste alta, rasucite, una peste alta, si legate cu O FUNIE ,groasa, impletita in doua, O FUNIE, din canepa !
IISUS, mergea,asa, in mijlocul multimii, care Ii strigau, cuvinte de hula si IL batjocoreau, aruncand in EL, cu pietre, cu nuiele, cu tot ce gaseau,in drumul lor. IISUS ,fusese prins, si dus, la PILAT, spre a fi judecat.
IISUS, a ajuns la PILAT, cu MAINILE LEGATE, la spate.
Fratilor, noi sa fim credinciosi, si sa ne inchinam,lui IISUS, cu dragoste, cu, credinta si cu mare nadejde, ca EL, IISUS, nu a patimit degeaba, ci, a patimit, pentru ca noi sa ne mantuim sufletul.
                                        Cu dragoste si pretuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu