joi, 30 mai 2013

ÎNGHIŢITĂ DE PĂMÂNT , PENTRU CA, A INCERCAT, SA SE ATINGA , DE SFANTA EVANGHELIE ! PODEAUA , DIN SFANTA BISERICA, S-A SURPAT, ÎNGROPÂND DE VIE, O FEMEIE IN NEGRU, CARE INCERCASE , SA SE ATINGA, DE SFANTA EVANGHELIE !

                                                HRISTOS  A  INVIAT, fratilor !

                                                  Noapte de 9 oct.2001, ora 2,55 !
La aceasta ora din noapte, dormeam. Dar, O LUMINA, alba, stralucitoare, ca un fulger, imi strabate, intreg trupul si astfel, ma trezesc, dar, nu deschid ochii, ci, vad cu ei, inchisi, un interior de SFANTA BISERICA !
Aici, in SFANTA BISERICA, este semiintuneric, si fara credinciosi.
Parea ca, nu e nimeni, doar SFINTELE ICOANE, si CANDELELE SFINTE !
Dar, din semi-intuneric, isi fac aparitia, DOUA MÂINI ! Aceste doua mâini, aduceau, SFANTA EVANGHELIE, care stralucea, mai tare ,decat soarele, desi era aproape intuneric, in Sfanta Biserica.
SFANTA EVANGHELIE, este asezata,de cele doua maini, pe O MASA, (pe analog), in faţa USILOR IMPARATESTI.
Acum, vad ca, cele doua maini,apartin, unui tânăr, al carui chip, nu-l vedeam in intuneric.
In clipa urmatoare, dupa ce a fost asezata, SFANTA EVANGHELIE, pe Analog, in faţa SFINTELOR USI, se apropie, o femeie, imbracata in negru, care sta, la 3 pasi, de SFANTA EVANGHELIE.
Femeia, comunica mental, cu tanarul, care asezase SFANTA EVANGHELIE, si-l roaga, fara cuvinte, sa o lase si pe ea,sa se apropie de SFANTA EVANGHELIE .
Tanarul, cu chipul umbrit, mângâie cu dragoste, SFANTA EVANGHELIE, in mijlocul careia, pe coperta de aur masiv, lucrat in relief, era INSUSI MANTUITORUL, nostru IISUS HRISTOS ! Apoi, tanarul spune cu GLAS, tare :
                                "SA RĂMÂNĂ, CĂ DOAR, N- O MĂNÂNCI "!

Clipa in care, femeia imbracata, in negru, a mai facut ,un pas, spre SFANTA EVANGHELIE,si era gata, ca s-o atinga; dar nu a  mai apucat, sa o atinga, nici macar cu un deget, căci, totul a inceput a se cutremura, si mijlocul SFINTEI BISERICI, s-a incovoiat, ca o covata, si s-a surpat, ;s-a scufundat cu tot ,cu acea femeie, imbracata in negru., ca intr-un beci, s-a scufundat.
In rest, tot ce era in SFANTA BISERICA, au ramas, neatinse, intacte. Cutremurul si groapa care s-au format, in mijlocul BISERICII, au fost, anume, pentru femeia in negru, care-si ascundea chipul, dupa o esarfa  neagra.
Dragii mei, nu avem voie, sa ne atingem de SFANTA EVANGHELIE, daca am hulit pe DUMNEZEU, daca injuram pe DUMNEZEU. Aceste pacate, sunt pacate de moarte, iar ,BUNUL DUMNEZEU, nu ingaduie, sa ne apropiem de SFANTA SI DUMNEZEIASCA EVANGHELIE, sau de SFINTELE SI DUMNEZEIESTILE TAINE, atunci cand.,primim SFANTA IMPARTASANIE. Aceste pacate, sunt PACATE,impotriva DUHULUI SFANT., PACATE DE MOARTE, care, nu se vor ierta, nici in viata asta si nici in viata vesnica! In focul iadului, ard,continuu, toti cei care, fac astfel de pacate.
Asadar, fiti buni si milostivi, aveti CREDINTA si nadejde in DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, si veti urca, treapta cu treapta, spre IMPARATIA LUI DUMNEZEU.
                                   Cu dragoste si pretuire,
                                                                      Maria

Un comentariu:

  1. Hristos a Inviat!
    Va salut doamne Ghrioghiu.Eu unul m-am atins de Sf.Evanghelie , de acum ma voi ruga Imparatului sa ma ierte pentru greseala mea.

    RăspundețiȘtergere