miercuri, 22 mai 2013

OZN !!! CERCURILE, DIN LANURILE DE GRÂU, SAU , DE PE ORIUNDE LE GASIM, PE PAMANT, SUNT 100%, A OZN - URILOR !

Dragii mei ! Ne miram de foarte multe ori, si nu vrem sa acceptam ca, EXTRATERESTRII, fac parte ce-i drept, in mod nevazut, din viata noastra.
Toate acele CERCURI din lanurile de grau sau de porumb, sau toate acele CERCURI care se vad pe iarba arsa, pe o suprafata imensa, sunt facute de ATERIZAREA pe PAMANTUL nostru, a OZN urilor . Sunt făcute de NAVELE GIGANTINCE, (NAVA MAMA ) A EXTRATERESTRILOR !
 TORNADELE , FURTUNILE, CHIAR SI CUTREMURELE, au in cele mai multe cazuri un numitor comun = OZN -URILE !
Trebuie sa acceptam ca EXTRATERESTRII  ne viziteaza şi că sunt printre noi,  incearcând sa ne schimbe viata; unii dintre ei vor binele omenirii, altii insa, cei gri de care s-a tot vorbit, vor sa faca experiente pe noi, cu planeta noastra.
Nu exista zi  sau noapte, in care EXTRATERESTRII sa nu fie prezenti, in atmosfera.
Asta este MISIUNEA lor, de a cerceta PAMANTUL si tot ce este viata, pe Pamant.
Intr-o dimineata ma trezisem, si vad cu ochii deschisi, lipit cu spatele de plafonul camerei mele, UN EXTRATERESTRU, asa cu tot cu trup; era cenusiu, transparent, si pulsa pe plafon ,privind la mine care eram in pat.
Am inchis ochii, si l-am vazut mai bine ;era cenusiu transparent, si cand a vazut ca l-am observat, a trecut prin plafon, apoi ca prin topire  a disparut.,
Acele CERCURI mari concentrice, care s-au descoperit prin lanuri, sau pe pajisti, sunt facute cu acele multe CERCURI, ca niste centuri de lumini orbitoare, a OZN-urilor, si cu celelalte nave, care se prind de NAVA -MAMA, si care au si ele la randul lor multe CERCURI în relief ,cele mai mari fiind jos la bază,iar cele mai mici ,până la nucleul Navei.
PARTEA dedesubt, a OZN-ului, nu este  neteda, ci este formata din CERCURI in relief, cu lumini orbitoare, si probabil ca acele lumini orbitoare a CERCURILOR, a NAVEI  EXTRATERESTRE, acelea arde iarba sau lanul de grau ,sau de porumb, căci sunt rosii ca de foc, cu lumini orbitoare pe ele.
Oamenii de stiinta au spus de foarte multe ori, ca sunt facute de mana oamenilor, din anumite obiecte pe care le folosesc oamenii.
Pot să afirm că sunt făcute numai de Extraterestri cu ale lor OZN -uri gigantice,atunci când ele aterizeaza pe Pământ.
Trebuie sa ma credeti pe cuvant, caci altfel nu am cum sa dovedesc, decat sa povestesc cele traite si vazute de mine.
O sa mai caut prin CAIETELE mele,care sunt viata mea, si voi gasi DOVEZI INCONTESTABILE, de EXISTENTA  A EXTRATERESTRILOR.
Va dati seama ca nu am cum sa tin minte toate de -acum 15 -16 ani, ce am vazut si am auzit.
 Dar conform  PORUNCII  LUI DUMNEZEU,  "SA SCRII TOT CE VEZI, SI TOT CE AI S-AUZI, ", asa am facut si acum, profitând de internet, si scot la lumina rand pe rand, tot ce am scris si scriu si acum in caiete.
Sa nu va fie teama de OMULETII GRI, sau de cei ALBI, căci ei, nu actioneaza in particular, ci pe un tot unitar .  Ei fac experiente pe noi, cu mintea noastra, si cu tot ce se gaseste pe PAMANT, in PAMANT, si mai jos de Pamant.
                                Cu dragoste,
                                                   Maria

6 comentarii:

  1. Nu prea inteleg cum ar provoca Extraterestrii cutremure...nu ptr ca nu mi-as putea inchipui , ba da. dar concret prin tehnologii banuiesc...?!
    In plus aceste crop-circles , cercuri din lanuri apar pe o f mare arie , pe toata planeta..Sunt convins ca o mare parte nu au explicatii pamintene , dar numarul mi se pare alarmant sau de neinteles de mare de astfel de forme geometrice complexe

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt extrem de inteligenţi ! Dar nu din cauza EXTRATERESTRILOR avem noi cutremure ! Dimpotrivă ! Ei caută să ajute omenirea., în mod nevăzut ,prin energiile foarte mari ,pe care le deţin. Spre deosebire de oameni, EXTRATERESTRII ,pot să-şi ia ce formă doresc , cât am clipi noi din ochi. Pot fi cu acel corp mic ca inălţime şi gri-cenuşiu, pot apărea numai capul lor de aceeaşi culoare şi in acest moment ochii lor oblici şi mari, se rostogolesc in orbite, precum roata de la maşina ns, şi pot fi de culoare albă pufoasă, tot Capul şi ochii, fără trup, dar care stau în aer, in mod nevăzut şi cercetează Pământul şi chiar ne-au salvat de la multe Cutremure posibile. Răpirile de care vorbesc oamenii, sunt adevărate. EXTRATERESTRII ,răpesc cu adevărat oamenii, şi-i alege dinainte, si fac experienţe de tot felul, pe corpul uman.Chiar eu am trăit o asemenea experienţă, pe care o vei auzi când se va publica reportajul filmat de dna ELENA LASCONI. Oamenii însă, refuză din start tot ceea ce nu se vede si nu se aude, si pune eticheta de nebuni celor care au îndrăzneala să vorbeasca. Asta e ! Nu trebuie să ne pese de părerile celor din jur, cu privire la tot ce nu se vede şi la tot ce nu se aude.

    RăspundețiȘtergere
  3. Două ore, am fost pe NAVĂ şi a trebuit să accept totul ,numai cu gândul, fără cuvinte ! Dar a avut urmări pozitive .Dar vei afla totul când va avea loc emisiunea, DINCOLO DE POVESTIRI

    RăspundețiȘtergere
  4. Tehnologiile sunt ultra-evoluate inseamna...interesant ca rasele , speciile descrise de dvs. par a avea o statura sub-medie , deci nu foarte inalti ptr ca sunt informatii si despre specii cu ETs inaltimi de aprox 2.00 m sau 2.50 cu forme bizare...Acestia par a fii oarecum umanoizi dar f evoluati ca structura. Corpul lor le permite manifestari demne de filmele SF la noi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am văzut si specii umanoide, care aveau peste 2,5 m înălţime, erau pe PLANETA MARTE, s-a aplecat şi mi-a arătat cum că, aici pe PLANETA ROŞIE, pământul nu estepământ; ci este un praf roşu şi fin precum nisipul, aşa de fin. Toată Planeta MARTE, are acest praf roşu, f fin şi prin care trecea şi un firişor de apă. Praful roşu, formase un şănţuleţ pe unde curgea apa. Da ! ESTE APĂ PE MARTE !

    RăspundețiȘtergere
  6. Avea şi un copil pe lângă el, cum ar fi un copil de-al nostru la 2-3 ani. L-a luat cu un deget de jos, şi l-a pus sub braţul său, cum am pune noi o garoafă. Era foarte inalt, eu ajungeam la el până la mijlocul lui.

    RăspundețiȘtergere