miercuri, 22 mai 2013

CRACIUN SI REVELION ,CU EXTRATERESTRI !!!

                                               25 DEC.2001  si 31 IANUARIE 2001  !

Sunt in bucataria, de la bloc, la etajul 3.,si este dimineata in zori.
Si astfel, vad cu ochii liberi, cu ochii deschisi, O LUMINA, albastra, stralucitoare,in plafonul bucatariei.care ,pulsa incontinuu.Inchid ochii, si peisajul se schimba. Vad in noaptea albastra, vad cu ochii inchisi, UN OBIECT, luminos, rosu, ca focul. Era format, din doua parti. Ganditi-va, dragilor, ca punem, unul peste altul, nu dou farfurii suprapuse, ci doua castronase, care se acopera unul pe altul. La mijlocul, acestui,OBIECT, ca de foc, ca si o centura,era O LUMINA ALBA, orbitoare, iar, din interiorul OBIECTULUI IMENS, iesea O LUMINA ROSIE, ca dintr-u fier incins, asa arata interiorul OZN-ului, ca un fier rosu, incins la cea mai mare temperatura.
Brusc, la mica distanta, de mine, dar la mare distanta de OZN, isi fac aparitia, mai multi EXTRATERESTRI.
Cum aratau ei ? Doar capetele lor, ovale, (ca un bostan),albe stralucitoare, nu aveau corp, in aceste momente, aratau, ca niste bulgari imensi, de zapada pufoasa si proaspata. Din frunte, si pana la barbia, inexistenta, au O DUNGA, mai inchisa, ascutita, care separa, OCHII oblici, mari, cat un borcanel de 400gr.
OCHII lor, sunt de un albastru inchis,pana la negru, extrem de luciosi,de parca ar fi fost dati cu miere, se aseamana, ca si culoare, cu vanata bine coapta.Ochii lor, se rotesc in orbite, precum, o morişcă, Aceste capete, ale EXTRATERESTRILOR, cand sunt ,mai multe, sunt prinse, se balanseaza, ca intr-o panza de paianjen.Atunci cand, ii priveam cu atentie, cu ochii inchisi, fireste, unii din EXTRATERESTRI, cautau sa ma intimideze, apropiindu-se, de campul meu vizual, altii insa, intr-o clipita, erau langa OBIECTUL ZBURATOR, ce intotdeauna, ramane mai sus, si ei, coboara ,ca o sageata,  mai jos, spre Pamant, inspectand, viata oamenilor.
In clipa urmatoare, OZN-UL, s-a desprins, in doua parti, unul era violet, cu lumini, galbene si rosii orbitoare, celalalt, era rosu, cu lumini albastre ,verzi si galbene, la fel de orbitor de stralucitoare.
Cand, OBIECTUL, se divizeaaza, in mai multe parti, cat ai clipi, din ochi, fiecare, isi ia, orice forma doreste, si orice culori de lumini, orbitoare. Forme, de: romb, triunghi, farfurii suprapuse, forma de roata, imensa, care este cutata pe margine.,forma de ciuperca, forma de sfera cu, coada...de lumina orbitoare, absolut ,orice forma, doresc, cat am clipi din ochi, si-au schimbat forma si culorile orbitoare.
Cand, am vazut, o data sub forma de roata imensa, si-au deschis, o trapa, de sub roata ca de foc, iar inauntru, er si mai de foc,,;inchipuiti-va un fier incins, ce s-a facut rosu, asa este in NAVA lor.
Nu am gasit, inca ,caietul, in care am notat, cum ama trait eu, timp de 2 ore, intr-un OZN, am fost luata, din pat, cu forta, nu te poti opune, esti ca de lemn, si faci totul mecanic, de parca, ti-ar vorbi, in mintea ta.
Cand, EXTRATERESTRII, isi fac aparitia, chiar daca nu se misca, nicio frunza, pana la venirea lor, in spatiul nostru, cand, ajung, deasupra Pamantului, in atmosfera, vantul, incepe sa adie usor, apoi, cu cat, ei se apropie mai mult de Pamant, vantul, incepe a bate, mai tare. Incat, dupa mintea mea, m-am gandit de multe ori, ca...TORNADELE, vijeliile, sunt provocate, in cea mai mare masura, de prietenii nostri, nevazuti, EXTRATERESTRII.
Eu daca inchid, ochii, si-i caut pe CER, circa 30 secunde, ii vad, ii gasesc, peste tot, in atmosfera, precum frunzele, toamna, care cad pe pamant, asa stau ei, in atmosfera. Eu ii vad, cum inchid ochii, si atunci cand vor, sa se apropie, de noi oamenii, isi iau forma de trup, gri inchis, vinetiu,.Picioarele lor, nu au talpa, inchipuiti-va picioarele noastre, fara glezna si talpa. Mainile lor, bratele lor, sunt mai lungi, decat picioarele lor, si au degete, nu stiu cate, dar au.Gura, nu au, intotdeauna. Este pentru ei, optionala, si-o creeaza pe loc, depinde de contextul in care se afla. Ca si inaltime, nu au mai mult de 120 - 130 cm.
Atunci, cand au trup si sunt fata in fata cu ei, din luciul ochilor, se aprinde O LUMINITA alba stralucitoare, mare cat o moneda de 50 bani, actuali.,care pulseaza, de parca te patrunde, pana la creieri.
In noaptea de REVELION, vad cu ochii inchisi, pe CERUL noptii, O ROATA, mare neagra, avand mijlocul rosu, ca de foc. Brusc, ROATA, se preschimba, intr-o imensa STEA, in 5 colturi.cu lumini de toate culorile, orbitor de stralucitoare, sute de beculete rotunde, poate mii, asezate dupa forma OBIECTULUI, zburator.
Deci, vedeam, UN OZN, sub forma de STEA, in 5 colturi, si sub OZN, pluteau in aer, ca frunza in vant, 2 EXTRATERESTRI, imbracati ,intr-o SALOPETA, ALB -ARGINTIE (UN COMBINEZON, ca la astronauti),erau cu trup, erau intregi, nu numai capetele. Brusc, OZN-UL sub forma de STEA, ii atrage pe EXTRATERESTRI, ca un magnet, si intr-o fractiune de secunda, ajung, sus, in nori, unde, in total intuneric, sunt asteptati, de O NAVA EXTRATERESTRA imensa, cu luminile stinse. Era nava neagra, cu rosu la mijloc, imens de mare(cum sunt acele cercuri, pe care le vedem in lanul de grau, sau pe camp),care tinea de jur imprejur, pe langa ea, multe mici farfurii zburatoare, care se dezlipesc, de NAVA MAMA, care sta sus, in intuneric, si coboara, mai aproape de Pamant.Si ca la un semn, toate NAVELE mai mici, din atmosfera, se ataseaza, NAVEI MAME, care dispare, in inaltul CERULUI.,cat am clipi din ochi, si nu se mai vede.
OZN -ul MAMA, sta in inima CERULUI, cam unde sta, SOARELE, pe timp de amiaza, in timpul verii.
EXTRATERESTRII, ma viziteaza si acum, dar se multumesc, doar sa ma priveasca indeaproape. Cei albi ,pufosi, sunt buni, nu fac niciun rău, cei gri insa, vor tot răul, pentru oameni.
Dragii mei, mie, nu-mi este teama de ei, caci, nu-mi fac rau, sunt aparata de BUNUL DUMNEZEU si de SFINTII SAI, si MAICA DOMNULUI. Apoi, cand vreunul gri, se apropie prea mult de campul meu vizual, intotdeauna, apare cate unul alb, stralucitor, si-l pune pe fuga.
   EXTRATERESTRI, SUNT O CERTITUDINE ! AU PLANETA LOR ! UNDE ??? NU STIU INCA ! DAR...VOI AFLA, O SA VEDETI, PE PARCURSUL TIMPULUI.
Pana atunci, raman aici ,pe Pamant, ca sa va relatez, si alte trairi, si alte MINUNI si TAINE, cu , sau fara EXTRATERESTRI.
                                    Cu dragoste si pretuire,
                                                                       Maria

Un comentariu:

  1. pare a fii vorba si de o rapire in spirit sau FIZIC ati fost pe nava ?! f interesante articolele , descrierile.

    RăspundețiȘtergere