miercuri, 8 mai 2013

PRESEDINTELE S.U.A. ,BARACK OBAMA, PREGATESTE....CEVA !!!

                                                 8  MAI  2013 ,ora 5,58 dimineata !

M-am trezit, dar mai leneveam in pat, cu ochii inchisi, fiind, căci, eu asa vad ,toate cate nu se vad, din TAINELE ,lui DUMNEZEU.
Si astfel, ca la UN FULGER, alb, UN FULGER, mai lat, mai puternic, vad, spre sud,  ca pe o scena inalta, care era blindata, de copaci verzi, si de plante mari, cu frunze late, din acelea, in care se ascund soldatii, vad, chiar, pe BARACK OBAMA, care tinea UN DISCURS, celor care era mai jos, cu vreo 2m  faţă de el, care era  mai sus .Era ,ca intr-o SALĂ  MARE,  înconjurată cu multe plante înalte, exotice.
Era noapte, si O LUMINA ALBA, ca UN FAR, despica, intunericul, da la o parte, ramurile verzi, ale copacilor, ale plantelor exotice, cu frunze lungi si late, si groase, si asa, in clipa urmatoare, îl vad pe OBAMA,   de la cap, pana la umeri, îl aud  cum vorbeste, celor care erau  mai jos decat el,  eu nu-l înţelegeam nu am făcut engleză . Chiar se intoarce cu faţa spre mine, ca sa ma conving ca el este, BARACK OBAMA.
Mai jos, cam la doi metri, vedeam, in  semi -intuneric, multe siluete,  multi oameni adunaţi ,care stateau nemiscati, ascultand disursul lui OBAMA. Era ca la O ŞEDINŢĂ  mare, la care toţi erau numai ochi si urechi. La final PRESEDINTELE  SUA, OBAMA, iese grăbit din BIROUL acela înalt, care avea în dreapta sa. acele mari şi înalte plante exotice , trece printre ele, le atinge chiar, în graba sa prea mare. OBAMA, era supărat după ce a plecat de la BIROUL imens, era extrem de îngrijorat si de serios.
Dragii mei, nu stiu ce pune la cale, OBAMA, dar stiu că CEVA ,nu va fi bine deloc . O sa vedeti si o sa va convingeti !Cine stie ? Poate ,curand.!
                                                             Cu dragoste,
                                                                                  Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu